ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

El vídeo d'un mosso ahir a Barcelona que ha indignat molts catalans

Les imatges es van enregistrar durant la protesta de persones d'ultra dreta

La majoria d'imatges que arriben aquests dies dels Mossos d'Esquadra presents a les protestes i concentracions contra la sentència del procès català són de càrregues i lluita contra els manifestants.

 

Tot i que segur que també hi han hagut moments de mediació, aquesta no ha estat la tònica general. Per aquest motiu, molts catalans s'han indignat amb un vídeo que ja corre per les xarxes i, en el qual, es pot veure al mosso parlant de manera amable amb un manifestant d'ultra dreta aquest dijous a Barcelona.

 

 

Un xoc de mans que no ha agradat gens

A les imatges es pot veure com un grup de manifestants d'ultra dreta canten salves a favor de la unitat d'Espanya i s'encaren, en la distància que els separa el cordó policial, als milers d'independentistes presents a la protesta.

 

En un dels moments, es veu com un policia s'apropa a un dels manifestants d'ultra dreta, li dóna la mà i li parla de forma distesa. Malgrat que no es pot saber què és el que li va dir, han estat molts els catalans independentistes que han criticat aquesta actuació de l'agent.

 

També et poden interessar...