El vídeo d'un mosso ahir a Barcelona que ha indignat molts catalans

Les imatges es van enregistrar durant la protesta de persones d'ultra dreta

La majoria d'imatges que arriben aquests dies dels Mossos d'Esquadra presents a les protestes i concentracions contra la sentència del procès català són de càrregues i lluita contra els manifestants. 

Tot i que segur que també hi han hagut moments de mediació, aquesta no ha estat la tònica general. Per aquest motiu, molts catalans s'han indignat amb un vídeo que ja corre per les xarxes i, en el qual, es pot veure al mosso parlant de manera amable amb un manifestant d'ultra dreta aquest dijous a Barcelona.

Un xoc de mans que no ha agradat gens

A les imatges es pot veure com un grup de manifestants d'ultra dreta canten salves a favor de la unitat d'Espanya i s'encaren, en la distància que els separa el cordó policial, als milers d'independentistes presents a la protesta.

En un dels moments, es veu com un policia s'apropa a un dels manifestants d'ultra dreta, li dóna la mà i li parla de forma distesa. Malgrat que no es pot saber què és el que li va dir, han estat molts els catalans independentistes que han criticat aquesta actuació de l'agent.

 

També et poden interessar...


Comentaris
Jose
Vaya vaya con los camuflados
Goya puto pintor i gravador
Carai! Sembla que hi ha molts infiltrats!!!
Lluís Ganxet
Em sembla que veieu molts fantasmes,no ens queixem de que la policia ha de dialogar, o en aquest cas li havia de fotre un cop de porra per ser en un grup clarament no independentista,, no entro a valorar la seva ideologia pero sabem amb certesa que li va dir, o es pura espequlació, la violencia que s'ha desfermat pels nostres carrers no te cap mena de justificació, i buscar connivencia deks cosssos de seguretat amb els que ,cremen i destrossen amb tota impunitat l'espai públic que és de tots , o tracte de favor si ets d'un costat o un altre es no ridícul, patètic .crec que em de reflexionar sobre el que esta passant i no possar mes benzina al foc.
Ivan
Quan dialoguen l'1 d'octubre amb les persones que varen anar a votar ...estaven proindependència per a uns...ara que parlen amb un manifestant ultra són infiltrats.....pobres mossos ....esteu entre l'espasa i la paret. Tot per culpa dels polítics d'una i altra banda. No ens mereixem algo millor aquí i a Espanya o és que els que ens representen són una mostra de la nostra societat?
Eluna
Que yo sepa este grupo va con banderas Españolas, así k dejad de buscar 3 pies al gato porque no los tiene, son un grupo de Españoles. Sólo hay que abrir un poco los ojos, si se kiere claro, estáis intentando poner a la Policía en la parte vandálica y no lo vais a conseguir. Hay mucha gente aquí que los conocemos y sabemos realmente lo k está pasando. Y a los Catalanes de España no se nos va a convencer tan fácilmente.

envia el comentari