Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pablo Iglesias, plorant al Congrés dels Diputats, el 30 de maig de 2018.

Pablo Iglesias, entre llàgrimes al Congrés en l'homenatge a Aina Vidal

El líder d'Unides Podem no ha pogut evitar l'emoció quan s'ha entregat un ram de flors a la diputada

Pablo Iglesias, plorant al Congrés dels Diputats, el 30 de maig de 2018.
El líder d'Unides Podem, Pablo Iglesias, s'ha posat a plorar aquest dimarts al Congrés dels Diputats. | Europa Press

El líder d'Unides Podem, Pablo Iglesias, que d'aquí a pocs dies serà el nou vicepresident del govern espanyol, s'ha emocionat aquest dimarts, 7 de gener, al final de la sessió d'investidura que ha escollit Pedro Sánchez com a nou president del govern d'Espanya. Ha estat una de les moltes imatges de la jornada. Iglesias no ha pogut evitar les llàgrimes pocs instants després que diversos diputats fessin  entrega d'un ram de flors a Aina Vidal, la diputada d'En Comú Podem que el passat diumenge va fer públic que pateix càncer.

Iglesias s'emociona just després d'abraçar Pablo Echenique

En concret, Iglesias s'ha emocionat de manera molt visible quan ha abraçat el número 3 de la seva formació i també diputat a la Cambra Baixa, Pablo Echenique, tal com es pot veure al vídeo, que s'ha fet viral a les xarxes socials:

Un sentit homenatge a Aina Vidal

La sessió d'aquest dimarts, 7 de gener, al Congrés dels Diputats, que ha acabat amb l'elecció de Pedro Sánchez, ha acollit un reguitzell de paraules de suport a Aina Vidal. Portaveus de gairebé tots els grups li han dedicat els seus ànims, i quan Pablo Iglesias l'ha mencionat des del faristol, la pràctica totalitat del Congrés l'ha aplaudit, dempeus. Només alguns diputats de Ciutadans, Vox i el PP s'han mantingut al marge de l'ovació tancada que s'ha endut Vidal, visiblement emocionada.

També et pot interessar...