El vídeo sobre l'adoctrinament a Catalunya que el PP ha compartit a les seves xarxes socials

Entre altres, es denuncien textos de llibres escolars en què es defineix a Catalunya com un regne o un país

  

El Partit Popular ha començat a difondre aquest dimarts a través de les xarxes socials un vídeo sota el lema 'MalEDUCat' per denunciar l'adoctrinament independentista a les aules de Catalunya i reclamar que la política quedi fora dels centres escolars. Al llarg dels seus dos minuts de durada es mostren titulars de premsa sobre diferents casos d'adoctrinament a Catalunya per censurar la difusió d'una «doctrina basada en l'odi i la xenofòbia» i reclamar «la política fora de les aules».

Entre altres qüestions, es denuncien textos de llibres escolars en què es defineix a Catalunya com un regne o un país, o mapes en què s'inclouen zones aragoneses, i a més s'alerta de l'efecte contagi de l'independentisme en zones de la Comunitat Valenciana com València i Alacant o les Balears.

  

  

Es denuncia l'adoctrinament en els programes infantils de TV3, la participació d'escoles en un projecte a favor de la independència o l'assetjament que pateixen els escolars i les seves famílies per reclamar el castellà o no secundar les vagues convocades. També es recullen imatges de l'expresidenta de la Cambra autonòmica, Núria de Gispert, durant la visita d'un grup d'escolars al Parlament en què els explica: «L'11 de setembre de 1714, fa 300 anys, hi va haver una guerra a Barcelona, a Catalunya, i la van guanyar, no els catalans, els altres». 

«No menteixis», «no confonguis», «no obliguis», reclama el PP al vídeo, en el qual conclou amb una crida a treure la política de les aules dels centres escolars catalans.


Comentaris

envia el comentari