Una vintena d'artistes donen suport al Tsunami Democràtic cantant l'himne 'La força de la gent'

Composta per Pemi Rovirosa de Lax 'n' Busto, participen cantants o membres de grups com Buhos, Els Catarres o Els Pets

Una vintena d'artistes han creat la cançó 'La força de la gent', del guitarrista de Lax'n'Busto Pemi Rovirosa, que ha estat produïda pel mateix músic i Arturo Torres. A la peça col·lectiva, difosa aquest divendres a les xarxes socials, canten davant la «situació d'injustícia insostenible» en què la «solució imparable és la força de la gent»,

Concretament, hi posen veu Pemi Fortuny (Lax’n’Busto), Montse Castellà, Esteve Tortosa (Auxili), Eric Vergés i Roser Cruells (Els Catarres), Paula Giberga (La Folie), Guillem Solé (Buhos), els germans Joan i Lluís Fortuny (Elèctrica Dharma), Gemma Humet, Joan Reig (Els Pets), Nerea Bassart, Cesk Freixas, Albert García (Itaca Band), i Natxo Tarrés i Roger Farré (Gossos).

Imatges de diferents mobilitzacions al videoclip

En el videoclip hi ha imatges de l'1-O, de les principals mobilitzacions independentistes dels últims anys, així com de les manifestacions feministes i en favor de l'acollida de refugiats. El tema ha estat enregistrat amb Joan Reig a la bateria, Dani Peña al baix, Adrià Farré als teclats, Pemi Rovirosa a les guitarres, Xavi de la Salud a les trompetes i Kike Ordax als saxos i flauta.

També et pot interessar...


Comentaris
Francesc M
Moltes felicitats

envia el comentari