IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

Volkswagen també prepara el trasllat de la seva seu social del Prat de Llobregat a Madrid

El grup automobilístic alemany ja hauria decidit activar el pla de sortida de Catalunya, i el lloc escollit seria la madrilenya Torre de Cristal

Volkswagen també té pensat traslladar la seva seu del Prat de Llobregat a Madrid
Volkswagen també té pensat traslladar la seva seu del Prat de Llobregat a Madrid | cedida

Volkswagen també ha decidit activar un pla per sortir de Catalunya, i ja està treballant per traslladar la seva seu del Prat de Llobregat a la Torre de Cristal, a Madrid,  segons informen fonts de la companyia a 'El Confidencial'. Des del grup automobilístic, un dels més importants del món, es limiten a assenyalar que no fan «declaracions sobre qüestions polítiques». Segons informa el mitjà citat, la Torre de Cristal ja acull diverses unitats del negoci del gegant alemany, que divideix el seu negoci entre la seu de Seat a Martorell, Volkswagen Group España, la distribuïdora, i Volkswagen Group Retail, encarregada dels concessionaris. El trasllat de domicili a Madrid és, més que res, una estratègia defensiva, i segueix el model que han seguit altres empreses catalanes com el Banc Sabadell, CaixaBank o Abertis.  

De fet, des de fa dies també es parla del possible trasllat de la seu de Seat a Madrid si finalment es produeix una declaració unilateral d'independència. Uns rumors que la companyia no ha confirmat, però tampoc ha desmentit, limitant-se a assenyalar que «com qualsevol empresa, necessita un entorn estable». Ara bé, cal dir que el trasllat de les seus socials són independents de les fàbriques, i que en principi aquests trasllats no haurien d'afectar els treballadors, ni tampoc paralitzar la producció de més de 2.000 cotxes al dia de Martorell. 


Comentaris

envia el comentari