Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu de Santiago Abascal

VOX anuncia un gran míting al Palau Sant Jordi de Barcelona

La meitat del recinte es taparà amb una cortina negra per reduir la capacitat de 17.000 persones a 8.000

Imatge d'arxiu de Santiago Abascal
Santiago Abascal ha anunciat un gran míting electoral al Palau Sant Jordi de Barcelona | EFE

 

El partit polític liderat per Santiago Abascal, VOX, ha escollit el Palau Sant Jordi de Barcelona com el gran escenari que acollirà el seu principal esdeveniment de la campanya electoral per a les pròximes eleccions generals que se celebraran el pròxim 28 d'abril. El gran míting, com ha anunciat el president de VOX, tindrà lloc el 30 de març i pretén ser una mostra de poder i capacitat de mobilització tal com van fer el passat octubre al Palau de Vistalegre de Madrid.

[predef]app-catalunya-diari-159[/predef]

Segons ha avançat el 'Confidencial Digital',  l'objectiu és assegurar-se un èxit similar al del Vistalegre tot i que han reconegut que només utilitzaran la meitat del pavelló. Així doncs, de les 17.000 localitats amb què compta el Palau Sant Jordi, només se'n disposaran al voltant de 8.000 places per al gran míting. Des del partit s'estan realitzant tot un seguit de gestions per aconseguir que simpatitzants d'arreu d'Espanya puguin venir a l'acte de Barcelona.

En aquest sentit, VOX vol repetir l'estratègia que va utilitzar el passat octubre per aconseguir un aforament complet deixant part dels assistents a fora del Palau, com va passar a Vistalegre on més de 2.000 persones no van poder accedir al recinte gràcies al gran èxit de mobilització.

VOX vol aconseguir l'aforament complet del Palau Sant Jordi i repetir, un cop més, l'èxit de mobilització | CatalunyaDiari.cat

 

Una gran cortina negra ocultarà la meitat del pavelló

El complex que forma part de l’Anella Olímpica de Montjuïc seguirà un protocol per convertir el gran espai del Palau en una sala més petita per tal d’aconseguir disposar de només 8.000 localitats. En aquests casos doncs, els treballadors de l’equip tècnic del recinte col·loca, des de la meitat del Palau,  una gran cortina negra que cobrirà la part que no s’utilitzarà durant el míting de campanya.

  • Altres notícies: Albert Rivera obre la porta a pactar amb el PP: «Si Sánchez pacta amb l'independentisme...»

La intenció de VOX és que aquest sigui l’acte, dels mesos de campanya previs a les eleccions, que compti amb la participació de més assistents.  Malgrat que només utilitzaran la meitat de l’espai, VOX ha volgut utilitzar  un dels complexos més icònics de la ciutat comtal tal com va fer en el seu dia el PSOE de Zapatero que va aconseguir omplir al complet el recinte.