Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Santiago Abascal i Ignacio Garriga, VOX

Un diputat català de VOX critica la decisió d'Ada Colau sobre el topless a les piscines

Ignacio Garriga ha carregat a través de Twitter sobre la mesura de l'Ajuntament de Barcelona

Ignacio Garriga, diputat de VOX
Ignacio Garriga, líder de VOX a Catalunya, ha criticat la decisió de l'Ajuntament de Barcelona en permetre el topless a totes les piscines públiques | VOX

 

A VOX sembla no haver-li agradat la nova iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona: permetre el topless a totes les piscines públiques de la capital catalana. Aquest desacord amb la mesura l'ha anunciat Ignacio Garriga, el líder del partit d'ultradreta a Catalunya.

A través del seu perfil de Twitter, Garriga ha volgut ser molt crític amb l'Ajuntament de Barcelona: «L'Ajuntament de Barcelona ara  decideix que els meus fills hagin de veure topless quan jo, com a pare, he decidit educar-los en el valor de la intimitat».

A més, ha volgut qualificar l'esquerra com a «terrorífica», afegint que, en la seva opinió, «defensar la llibertat  és respectar a qui vol anar a una piscina pública i no veure topless».

Allau de crítiques

Arran del tuit publicat pel polític d'ultradreta, els comentaris en la seva contra només han estat qüestió de minuts. Respostes com: «T'espanta o preocupa que els teus fills puguin contemplar el més natural que existeix? Som mamífers», o «espero que et tapis el pit quan vagis amb els teus fills a la piscina», han estat la línia de la majoria de comentaris que Garriga ha rebut.

Després d'aquest gran nombre de comentaris, Garriga ha volgut donar resposta  a totes les crítiques que havia rebut en les últimes hores. «La dictadura del políticament correcte  ha perpetrat un atac ferotge contra la meva família, contra mi amb insults i més crítiques  per defensar el pudor, la intimitat i el dret a decidir què veuen els meus fills i què no. Seguiré sense retrocedir: veritat, bondat i bellesa».

També et pot interessar...