Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Garriga ha assegurat que dos anys després dels fets «l'enemic és a casa»

VOX, dos anys després dels atemptats del 17-A: «Tenim l'enemic a casa»

Ignacio Garriga ha afirmat que hi ha «moltes mesquites salafistes i imams radicals»

Tot i que no s'han fet discursos oficials, representants d'alguns partits han aprofitat per fer declaracions
Tot i que no s'han fet discursos oficials, representants d'alguns partits han aprofitat per fer declaracions | Twitter (@vox_es)

 

VOX ha participat aquest dissabte als dos actes d'homenatge a les víctimes dels atemptats del 17-A. No s'han fet discursos oficials però alguns representants de partits polítics han aprofitat els actes per fer declaracions.. El diputat de VOX per Barcelona, Ignacio Garriga, ha reivindicat que el seu partit ha assistit als dos actes –l'oficial i l'alternatiu- per estar al costat de les víctimes i ha assegurat que  el «problema» persisteix dos anys després  dels atemptats. 

Garriga ha assegurat que dos anys després dels fets «l'enemic és a casa»
Garriga ha assegurat que dos anys després dels fets «l'enemic és a casa» | Twitter (@vox_es)

 

«L'enemic és a casa»

Garriga, ha assegurat que dos anys després dels fets «l'enemic és a casa» perquè hi ha «moltes mesquites salafistes i molts imams radicals». També ha afirmat que davant d'aquesta situació  les institucions públiques «miren de perfil» i no afronten la problemàtica  però ha assegurat que el seu partit vetllarà perquè fets com els que van passar fa dos anys no es repeteixin. «Davant del terror, determinació i unitat», ha dit. En relació a les «teories de conspiració del separatisme», Garriga ha insistit que busquen allunyar el focus del problema que, ha repetit, és «que tenim el radicalisme de l'Islam aquí».

Per la seva banda, l'eurodiputat del partit d'extrema dreta, Jorge Buxadé, ha anat més enllà en el seu discurs i ha dit que cal una actuació contundent amb un major control de les fronteres  «exhaustiu» i «el  tancament immediat de les mesquites salafistes».

També et pot interessar...