SOU FANS DEL CATALUNYADIARI:

💃 Doncs no us perdeu el nou grup de Facebook oficial. Informació i entreteniment a Facebook. FEU CLIC AQUÍ!

VOX, dos anys després dels atemptats del 17-A: «Tenim l'enemic a casa»

Ignacio Garriga ha afirmat que hi ha «moltes mesquites salafistes i imams radicals»
Tot i que no s'han fet discursos oficials, representants d'alguns partits han aprofitat per fer declaracions | Twitter (@vox_es)

 

VOX ha participat aquest dissabte als dos actes d'homenatge a les víctimes dels atemptats del 17-A. No s'han fet discursos oficials però alguns representants de partits polítics han aprofitat els actes per fer declaracions.. El diputat de VOX per Barcelona, Ignacio Garriga, ha reivindicat que el seu partit ha assistit als dos actes –l'oficial i l'alternatiu- per estar al costat de les víctimes i ha assegurat que el «problema» persisteix dos anys després dels atemptats. 

 

Garriga ha assegurat que dos anys després dels fets «l'enemic és a casa» | Twitter (@vox_es)

 

«L'enemic és a casa»

Garriga, ha assegurat que dos anys després dels fets «l'enemic és a casa» perquè hi ha «moltes mesquites salafistes i molts imams radicals». També ha afirmat que davant d'aquesta situació les institucions públiques «miren de perfil» i no afronten la problemàtica però ha assegurat que el seu partit vetllarà perquè fets com els que van passar fa dos anys no es repeteixin. «Davant del terror, determinació i unitat», ha dit. En relació a les «teories de conspiració del separatisme», Garriga ha insistit que busquen allunyar el focus del problema que, ha repetit, és «que tenim el radicalisme de l'Islam aquí».

 

Per la seva banda, l'eurodiputat del partit d'extrema dreta, Jorge Buxadé, ha anat més enllà en el seu discurs i ha dit que cal una actuació contundent amb un major control de les fronteres «exhaustiu» i «el tancament immediat de les mesquites salafistes».

 

 

També et pot interessar...