VOX assegura que si governa tancarà TV3 i La Sexta

Víctor González Coello, vicepresident de VOX, considera que Televisió de Catalunya o La Sexta «sobren» perquè les considera «supèrflues»

El líder de VOX, Santiago Abascal, vol tancar TV3
El líder de VOX, Santiago Abascal, vol tancar TV3 i també La Sexta | CatalunyaDiari.cat

VOX ho té clar: si poden, tancaran TV3. Així ho ha afirmat el vicepresident de la formació d'ultradreta, Víctor González Coello, que ha anat més enllà en explicar que cadenes com Televisió de Catalunya o La Sexta «sobren» perquè les considera «supèrflues». Preguntat per la qüestió, Gonzalez Coello no es feia enrere i deia sense mitges tintes: «Si podem les tancarem».                  

Tot i això, el mateix partit ha insistit al llarg d'aquest diumenge que es tracta de 'fake news', ja que defensen que ells mai han demanat el tancament de 'La Sexta'.               

El vicepresident del partit que comanda Santiago Abascal va fer aquestes manifestacions al Palau de Congressos d'Albacete, on VOX va aconseguir congregar unes 1.200 persones. Més enllà de la problemàtica amb TV3, el líder de la formació, que també va assistir a l'acte, va voler anar un pèl més enllà en atacar l'Estat de les autonomies. «Només està servint per premiar a deslleials i traidors», va comentar.                                            


Comentaris

envia el comentari