Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Santiago Abascal al Congrés dels Diputats

Vox promet una «guerra sense quarter» contra l'independentisme català

Ignacio Garriga posa la directa hores després de ser nomenat candidat

Imatge de Santiago Abascal al Congrés dels DiputatsSantiago Abascal ha situat Ignacio Garriga com a candidat de VOX a la presidència de la Generalitat. | Catalunya Diari

Aquest dilluns, 10 d'agost, es confirmava que Ignacio Garriga —actualment diputat al Congrés per Barcelona— serà el candidat de VOX a les properes eleccions autonòmiques a Catalunya. Només ser ungit com a cap de cartell de la formació de Santiago Abascal a Catalunya, Garriga va prometre una «guerra sense quarters» contra l'independentisme, és a dir, una lluita en què no es té en compte humanament l'adversari.

Tota una declaració de guerra contra les formacions independentistes que sorprenia per la seva agressivitat: si bé és sabut que Vox és una formació espanyolista i radicalment contrària a qualsevol moviment descentralitzador a nivell estatal, la de Garriga no deixa de ser una important sortida de to a l'hora de dirigir-se a l'independentisme.

Garriga serà el candidat de VOX a les eleccions catalanes

Ignacio Garriga serà un nom que anirà 'in crescendo' en l'àmbit polític català en els propers mesos. Tot just dilluns 'La Razón' publicava per primera vegada una informació que, val a dir-ho, tothom donava per feta: que seria el cap de cartell de la formació que dirigeix Santiago Abascal. Ell mateix ha confirmat a les xarxes socials que entoma el repte i ho ha fet atacant indirectament les estratègies del PP i de Ciutadans per a Catalunya.

Ignacio Garriga liderarà VOX, que no té representació al Parlament, però el cert és que totes les enquestes donen per feta l'entrada de la formació a la cambra catalana. Veí de Sant Cugat del Vallès, Garriga va iniciar la seva trajectòria com a diputat l'abril de 2019 i s'espera que aquesta tardor, doncs, faci el salt com a líder de VOX al Parlament de Catalunya.