Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Santiago Abascal parlant en un míting

VOX utilitza la imatge de Susanna Griso i Mercedes Milà per demanar el vot

El míting ha congregat més de 12.000 persones al Palau de Vistalegre de Madrid

 

Susanna Griso i Mercedes Milà han aparegut en un vídeo realitzat per VOX. La formació liderada per Santiago Abascal ha realitzat un míting aquest diumenge en el Palau de Vistalegre de Madrid, on s’han reunit més de 12.000 persones. En ell es va reproduir un vídeo per demanar el vot dels presents fent servir imatges de les dues periodistes, entre altres com Santiago Belloch o Fernando Sánchez Dragó,  on apareixen parlant sobre la formació i el seu líder, «un home de bé».

Susanna Griso i Mercedes Milà, en un vídeo de VOX

Concretament,  VOX ha reunit més de 12.000 persones en un acte anomenat ‘Plus ultra’ que ha estat retransmès en directe al canal de YouTube del partit i en un moment donat han emès un vídeo amb intenció de demanar el vot dels assistents en el qual apareix Mercedes Milà : «Santiago Abascal és estupend, vaig estar en la seva finca amb els cavalls pintats per ETA, amb el seu pare. La botiga que van cremar tantes vegades. Vam fer un reportatge que va ser molt bonic i a ell, li tinc estima, sincerament».

Per altra banda, VOX també ha introduït un fragment del programa ‘Espejo Público’ d’Antena 3 on apareix  Susanna Griso parlant sobre la formació d’Abascal: «En un altre moment no hauríem parlat de la caça ni de la paralització d'una normativa autonòmica, però clar, com està VOX defensant a mort ara mateix la caça...».

També et pot interessar...