YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Vox sobre la llei contra la violència de gènere: «Vulnera els drets dels homes»

El partit d’extrema dreta no donarà suport a PP i C’s a Andalusia si no eliminen del seu acord aquestes mesures que defineix com «sectàries»

El secretari general de Vox, Javier Ortega, assegura que volen derogar la llei contra la violència de gènere
El secretari general de Vox, Javier Ortega, afirma que la llei contra la violència de gènere vulnera els drets dels homes | EFE

 

Vox no donarà el seu suport a PP i C's per governar Andalusia si no modifiquen el seu acord respecte de la llei de prevenció i protecció integral contra la violència de gènere, segons ha anunciat el secretari general de Vox, Javier Ortega Smith, a través de les xarxes socials del partit d’extrema dreta.

En aquest sentit, Ortega Smith ha defensat la derogació de la llei contra la violència de gènere en considerar que vulnera els drets dels homes i, a més a més, «atempta» contra la Constitució i la convivència. Unes paraules que clarament han fet esclatar les xarxes socials.

Vox vol derogar la llei contra la violència de gènere

Així ho ha dit el dirigent del part d'extrema dreta des de Granada el dia que Vox ha posat com a condició de la investidura d'un govern de PP i C’s a Andalusia que es retirin els recursos destinats a lluitar contra la violència de gènere. «Combatem totes les lleis sectàries que ens tracten de manera desigual», ha afegit. Així mateix, s'ha dirigit a PP i C’s per avisar-los que no facilitaran un nou govern si no hi ha un canvi real de les polítiques. «No serà a canvi de cromos ni cadires», ha conclòs.

Ortega Smith considera que hi ha lleis que han dividit els espanyols entre espanyols de primera i de segona, i que han conculcat drets dels homes: «Són lleis que atempten contra la Constitució i la convivència i, per tant, lluitarem per substituir-les per lleis que tractin com a iguals els espanyols amb independència d'on visquin, de si són homes o dones i amb independència de la seva ideologia política».

Pel que fa a la situació política a Andalusia, el dirigent de Vox ha assegurat que el seu partit farà l'esforç que estigui a les seves mans per fer un «canvi real» i acabar amb el govern del PSOE. Però ha avisat que «no serà a canvi de cromos ni de cadires» i ha exigit a PP i C’s un «compromís de canviar realment les polítiques».


Comentaris

envia el comentari