Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Un votant de VOX, en una oficina de treball del Vallès: «Només ajudeu els negres»

«Després d’haver-los portat el meu currículum, aquesta gent no em volen donar explicacions sobre perquè es fan associacions per a negres», explica l'home en una oficina de treball a Castellbisbal

VOX continua a la palestra. Després de l’auge de la formació a Andalusia, són molts els qui s’interessen pels orígens del partit liderat pel controvertit  Santiago Abascal. A vegades, però, les anècdotes prevalen més que els fets i, precisament això és el que ha acabat passant amb  un seguidor del partit que s’ha gravat mentre carregava contra els «negres»  en una oficina de treball del municipi de Castellbisbal.

En mostrar unes imatges de l’oficina buida, l’individu comenta: «Després d’haver-los portat el meu currículum, aquesta gent  no em volen donar explicacions de perquè en aquest poble es fan associacions per a negres». En aquesta línia i davant l’aparició d’una treballadora del centre, l’home etziba: «Senyora, pot callar?. L’oficina està buida i jo amb el meu currículum, després d’haver cotitzat 10 anys,  he de veure com negres estan aquí treballant».

[predef]diari-de-catalunya-87[/predef]

Les dures crítiques del seguidor de VOX

Segons ha avançat ‘Crónica Global’, l’home és seguidor de la formació d’Abascal  i hauria publicat aquest vídeo a les seves xarxes, tot i que podria haver-lo esborrat just després. «He de veure com negres netegen, freguen i foten els jardins de Castellbisbal», prossegueix l’home davant la incredulitat de la  treballadora de l’espai.

Vox ha esdevingut la gran notícia de les eleccions andaluses
Vox va esdevenir la gran notícia de les eleccions andaluses i cada dia guanya més adeptes a la seva formació   | CatalunyaDiari.cat

 

D’altra banda, l’individu acaba remarcant que  «l’oficina està buida però no em paren de posar pegues», i sentencia: «Això és la gent que s’està aprofitant d’aquest país... No em paren de posar pegues en dir-me que el meu currículum no era suficient». «Votants de VOX, no deixem permetre això!», tanca l’home que, finalment, acaba marxant de l’oficina.