IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

VOX es querella contra Colau per prevaricació per la cessió del Palau Sant Jordi al partit

La formació d'ultra dreta considera «il·legal, arbitrària i injusta» la decisió de fer-hi tasques de manteniment el dia que hi volia celebrar un acte

Santi Abascal, líder de VOX, es querellarà contra Ada Colau
Santi Abascal, líder de VOX, es querellarà contra Ada Colau | CatalunyaDiari.cat

VOX ha presentat aquest dimecres al matí una querella per prevaricació contra l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, després que l'Ajuntament no li hagi facilitat el Palau Sant Jordi per celebrar-hi un acte adduint «tasques de manteniment» al recinte, segons va anunciar l'empresa pública que gestiona l'espai el 8 de març. La querella considera que aquesta decisió és «il·legal, arbitrària i injusta».

El partit recorda que es va signar un contracte per a la cessió de l'espai entre el 28 i el 30 de març i que ha se n'havia pagat la meitat de la quantitat estipulada, i es denuncia que, en canvi, en el moment de la formalització del contracte no s'havia fet cap menció de les tasques de manteniment.

VOX defensa la venda lliure d'armes

El cap de la formació d’extrema dreta, Santiago Abascal, va defensar la possibilitat que els «espanyols de bé», persones sense antecedents i en ple ús de les seves facultats físiques i mentals, puguin disposar d’una arma a casa seva per a l’autodefensa, en cas de robatori o atac.                                            

Actualment, més enllà dels permisos de caça, les llicències per a la possessió d’armament a l’Estat espanyol estan molt restringides i només s’atorguen en circumstàncies excepcionals i concretes. L’objectiu d’Abascal i VOX, com a polítiques de futur, seria ‘eixamplar la base’ pel que fa a la tinença armamentística, una posició que el líder del Partit Popular a Catalunya, Alejandro Fernández, ja ha aprofitat per relacionar-la, connectar-la i referenciar-la amb els fets que van tenir lloc a casa nostra durant la tardor del 2017. «Vox ha perdut el nord...», ha exclamat el tarragoní en un tuit. 


Comentaris

envia el comentari