VOX vol suprimir el centre LGTBI de Barcelona perquè «no té cap sentit»

Considera que serà una bona retallada en inversió pública

Ignacio Garriga, Vox
Ignacio Garriga, candidat a l'alcaldia de Barcelona per VOX, creu que el centre s'ha de tancar per retallar en inversió pública | Twitter

Ignacio Garriga, candidat per l’alcaldia de Barcelona i diputat electe en el Congrés dels Diputats per VOX, ha assegurat que si aconsegueix entrar a l’Ajuntament a les eleccions que tindran lloc el 26M demanarà la «supressió» del centre LGTBI de Barcelona.

«S’ha de tancar. El primer dia que entrem a l’ajuntament proposarem la seva supressió, no té cap sentit», ha declarat Garriga. Recordar que aquest centre va ser obert per l’alcaldessa Ada Colau el 19 de gener i que, posteriorment,  va aparèixer el dia 27 de gener amb les vidrieres trencades i amb pintades de caràcter homòfob.

Així, el fet del tancament del centre, per Garriga suposaria una retallada en «inversió pública» i de subvencions a «organitzacions supèrflues, mancades d’impacte» i «ideolitzades» per compensar la baixada d’impostos que Vox preveu per Barcelona.

Al seu entendre, abans de la creació d’aquesta mena de centres, és més necessari la creació d’un «centre de les famílies». A més, Garriga ha mostrat ser molt crític amb la falta de «tutorització» dels menors estrangers no acompanyats (MENA). Segons ell, els menors arriben a la capital catalana i es veuen «obligats a cometre delictes».

Tanmateix, considera que «el problema és que entren a Espanya» per culpa del «discurs demagògic» sobre la «capacitat d’acollida d’immigrants». Així, carrega contra Colau, a la que ha acusat de «potenciar la immigració il·legal».

Pactes per governar

Miquel Iceta ha demanat el relleu de Quim Torra en considerar que no val per la política
Garriga ha anunciat que no pactarà amb el PSC perquè els considera «enemics d'Espanya» | Catalunya Diari

 

Segons el seu pensament, no pactarà «amb cap enemic d’Espanya ni de la igualtat». Ha descartat el partit liderat per Iceta (PSC), ja que segons ells: «es troba entre els enemics» del país.

No ha deixat de carregar contra un altre escollible per l’alcaldia, Manuel Valls, electe per Ciutadans. L’ha criticat per defensar un «cordó sanitari» cap a VOX, i l’ha convidat a «retractar-se» i a demostrar el seu compromís «el pròxim 11 de maig, fent jura a la bandera», o en cas contrari, «tornar a pujar per la Junquera», en direcció a França.


Comentaris

envia el comentari