VOX avisa que tombarà totes les lleis 'lliberticides'

El partit d'ultra dreta ha aconseguit un total de 52 diputats, enfront dels 24 de les darreres eleccions del mes d'abril

Santiago Abascal durant l'acte d'inici de campanya a l'Hospitalet el 31 d'octubre
VOX ha estat una de les formacions guanyadores de les eleccions | Cedida

El president de VOX, Santiago Abascal, ho té clar: amb la seva victòria al Congrés dels Diputats està disposat a aturar qualsevol proposta que advoqui per llibertats que consideri excessives segons el seu parer i visió de país.

Almenys, així ho va manifestar el líder de l'extrema dreta a Espanya durant la seva intervenció des del balcó de la seu del partit a Madrid. En aquest sentit, Abascal va exclamar davant de tots els assistents que «tenim més de 50 espanyols, per a poder recórrer totes les lleis lliberticides i anticonstitucionals».

Una visió clara de país, sense fractures

D'aquesta forma, els de VOX segueixen amb el seu discurs clar i concís que durant tota la campanya els ha fet guanyar cada vegada més adeptes. Així doncs, la seva visió d'Espanya com un únic país, unit i sense fragmentacions, posa entre l'espasa i la paret al moviment independentista que, sens dubte, hauran de veure's les cares amb les negatives constants del de l'extrema dreta. 

Més enllà d'aquest missatge indirecte d'Abascal cap als partits independentistes, també va voler celebrar que «hem aconseguit la gesta política més gran de la democràcia realitzada per a representar a milions d'espanyols que no se sentien representats». Per aquest motiu, va voler agrair als «3,5 milions d'espanyols que han confiat en nosaltres, no els defraudarem, no farem un pas enrere, som la tercera força política d'Espanya i el partit que més puja en vots i escons».

Celebració amb crits de «Puigdemont a la presó»

D'igual forma, entre crits de «Viva Espanya», o «Puigdemont a la presó», el president de VOX va recordar que han aparegut per a representar a tots aquells espanyols que fins ara sentien que no tenien representació i que, sobretot, han arribat per a quedar-se. 

Abascal, que va donar un discurs en un balcó improvisat a la seu del partit al carrer Bambú de Madrid, va estar acompanyat en tot moment pel secretari general del partit, Javier Ortega Smith, el portaveu en el Congrés, Iván Espinosa, i la presidenta de VOX a Madrid, Rocío Monasterio. Cal recordar que VOX ha aconseguit un total de 52 diputats, enfront dels 24 de les darreres eleccions del mes d'abril.

També et poden interessar...


Comentaris
M. Lluisa
Que Deu ens agafi confesats, amb aquesta colla d'impresentables tot lo guanyat amb molt d'esforç s fer punyetes
Mar
Que tenga cuidado que han sido 52 ciudadanos subió a 57 ..y ahora 10 en la política como actúes te trae laa consecuencias...
Manel Ribas
Sento una alegria extraordinària smb l'èxit aclaparador de Vox. Espero que vagi a més i que a tots aquests salva pàtries que volen trencar Espanya els fotón a la presó i es podreixin de fastic amb els seus amiguets. Visca Catalunya, visca Espanya.
Andeu
Pero caldo el puede saltar-se la coontitucio. La hijo su progenitor el puto caudillo
Antón
VOX es el muro infranqueable para el independentismo. Irá a + y mucho + en votos.
Mae
Que pena de pais!! Y mas sabiendo que el 90% de los catetos que conozco ha votado a esta gente, porque si, teneis el voto de los catetos fachoides
Jaumet
Ja nones resta sortir al carrer i que't vinguin 4 mamarratxos amb pistolas a tocarte els collons que aquest faxistas als hi encantan las armas aixo amb recorda tems passats que jo creía que ja no tornarian mal mes pero ja esta clar mala hierba nunca muere lastima de pais

envia el comentari