VOX va utilitzar una cançó de Coque Malla que parla «d'una relació homosexual»

El cantant ha explicat el verdader significat de la cançó 'No puedo vivir sin ti' que va sonar en l'últim acte del partit

Una concentració de Vox per demanar l'alliberament de Nacho Mínguez.
Una concentració de Vox per demanar l'alliberament de Nacho Mínguez. | Cedida

L’últim acte del partit d’extrema dreta VOX, on va reunir gairebé 10.000 persones al Palacio de Vistalegre de Madrid, ha fet saltar les alarmes de la resta de la dreta espanyola. El que no s’esperava la formació liderada per Santiago Abascal és trobar-se en un problema quan van decidir utilitzar en el seu míting una cançó tan coneguda com ‘No puedo vivir sin ti’ de Los Ronaldos.  

Els seus militants i dirigents s’han quedat estupefactes quan han llegit un missatge del cantant del grup i autor de la peça, Coque Malla. I és que aquest ha recordat que «mitja Espanya es pensa que és una cançó dedicada a la cocaïna», però realment aquest no és el seu significat. Malla explica que «la veritable inspiració de la cançó, no és una altra que una relació homosexual». 

Dedicada «a dos amics gais molt estimats»  

L'artista explica com està dedicada a «dos amics gais molt estimats, que ho van passar realment malament per culpa de la intolerància i de l'estupidesa homòfoba». També afegeix que «per amistat i solidaritat, els va escriure aquesta bonica cançó, que tant els ha ajudat en la vida en parella». Aquestes paraules hauran trastocat els membres d'un partit conegut per les seves idees conservadores sobre sexualitat. 

Coque Malla, que també ha relatat que el partit d'ultra dreta ha utilitzat la seva cançó sense permís, ha ironitzat sobre el tema: «Com no crec que vostès donin suport a res relacionat amb la cocaïna, vull pensar que han obert les seves ments i han abraçat la causa homosexual».   

Coque Malla en un concert
Coque Malla en un concert | EFE

Coque Malla els felicita amb sarcasme

El cantant acaba el seu missatge d'aquesta manera: «Els felicito sincerament; és un exemple, que un partit de dretes, doni suport a la igualtat de drets i la llibertat d'elecció sexual». El que va ser líder de 'Los Ronaldos', afegeix més sarcasme a les seves paraules, amb un vídeo on se'l veu fent un petó i somrient.  


Comentaris

envia el comentari