rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Vuit membres de la direcció de Podem Catalunya segueixen l'exemple de Dante Fachin i abandonen la formació

Consideren que la consulta convocada per Pablo Iglesias no té «garanties democràtiques» i que s'han «menystingut» les decisions preses per l'òrgan executiu català
Dante Fachin ha descartat presentar-se a les eleccions del 21-D amb ERC o la CUP | Cedida

 

Albano Dante Fachin, que va anunciar ahir la seva dimissió com a secretari general de Podem Catalunya, no marxarà sol de la formació morada. I és que aquest dimarts, 7 de novembre, vuit persones del consell ciutadà de Podem, format per uns 30 membres, han anunciat la seva dimissió a través d'un comunicat, i fonts del partit asseguren que no seran els únics. Ara bé, Dante Fachin també ha confirmat aquest matí, en una entrevista a 'El món a RAC 1', que no té pensat presentar-se a les pròximes eleccions ni amb Esquerra Republicana de Catalunya ni amb la CUP. «Estem treballant per veure si gent molt diversa podem fer un projecte en comú», ha explicat, donant a entendre que treballa per crear una formació pròpia. 

Els dirigents que han abandonat la marca de Podemos a Catalunya són la secretària d'economia i diputada de Catalunya Sí que es Pot, Àngels Martínez, la secretaria de municipalisme, Laura Haba, el responsable de comunicació, Albert Quiñones, el responsable de Sanitat, Paulino Gracia, la secretària d'organització provincial de Tarragona, Susana Rodríguez, el responsable d'educació, J. Vicent Purñosa, el responsable de municipalisme, Pablo Daglio i Mireia Palau, membre del consell ciutadà.

 

En el comunicat emès, tots asseguren que dimiteixen pel tracte que ha rebut Albano Dante Fachin, a qui li reconeixen «honestedat, coherència i compromís». A més, consideren que s'han «menystingut» les decisions preses per l'òrgan executiu català, i que la consulta que ha convocat Pablo Igleasias «no té garanties democràtiques». Cal recordar que avui mateix es faran públics els resultats de la consulta sobre la coalició amb Catalunya en Comú de cara a les pròximes eleccions del 21 de desembre, que el fins ara secretari general no dona per vàlids. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris