La xarxa critica Ciutadans per una piulada sobre les llengües cooficials

La branca del partit a Cantàbria va escriure: «Les llengües enriqueixen la nostra cultura. Celebrem la diversitat!»

Albert Rivera i Inés Arrimadas, en una imatge d'arxiu
Albert Rivera i Inés Arrimadas, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

La postura de Ciutadans sobre l’ús de les llengües oficials de l’Estat torna a generar polèmica. Després que el Toni Cantó digués que el castellà «ha desaparegut» a Catalunya, la branca del partit d’Albert Rivera a Cantàbria va aprofitar que aquest dimecres 26 de setembre era el Dia Europeu de les Llengües per fer una piulada que contradiu les paraules del diputat taronja per València.

En el text, a més de recordar que a la Unió Europea existeixen més de 130 llengües cooficials, es podia llegir: «Les llengües enriqueixen la nostra cultura. Celebrem la diversitat!». Aquesta crida a respectar la riquesa idiomàtica europea contrastava amb les idees expressades per molts líders del partit, que defensen la necessitat que el castellà tingui més presència a Catalunya.    

Les xarxes critiquen el doble missatge del partit    

Com era previsible, les xarxes van reaccionar amb moltes crítiques a la piulada feta pel C’s Cantàbria. Alguns els van demanar que aclarissin a la gent el seu «embolic» o altres els deien que tenien molt «valor» o «molts pebrots» per dir això després de voler «eliminar el català».


Comentaris

envia el comentari