Les xarxes es burlen de la piulada de Manuel Valls sobre el seu futur polític

El polític francès va penjar una imatge on se'l pot veure trepitjar les característiques rajoles de la ciutat comtal amb el missatge: «Barcelona»

Manuel Valls anunciarà el 25 de setembre si es presenta com alcalde a Barcelona
Manuel Valls anunciarà el 25 de setembre si es presenta com alcalde a Barcelona | Cedida

Manuel Valls va protagonitzar una de les notícies polítiques d’aquest passat divendres 21 de setembre, quan va confirmar que aquest dimarts 25 anunciarà si es presenta a l’alcaldia de Barcelona. A les xarxes però, sembla que va cridar més l’atenció com va voler insinuar quin serà el seu futur polític.

El polític francès va publicar en el seu compte de Twitter una imatge seva trepitjant les típiques rajoles amb la flor de la capital i un missatge: «Barcelona». Aquesta piulada va ser un dels temes més comentats del dia per la premsa, però sobretot va provocar nombroses reaccions de tot tipus en aquesta xarxa social. 

Els usuaris de Twitter parodien la fotografia de Valls 

Molts usuaris no van poder evitar respondre al comentari publicat per Valls amb humor. Van compartir paròdies de la imatge i van donar la seva particular opinió sobre la seva candidatura a ser el futur batlle de la capital catalana.  

L'exprimer ministre de França no va fer cap comentari sobre la reacció a les xarxes al seu anunci, però tot indica que aquestes no influiran pas en una decisió, que després de meditar-la molt, sembla que ja té pressa. 

Aquest dimarts 25 de setembre, anunciarà la seva decisió 

Queden molt pocs dies perquè Manuel Valls digui finalment si accepta l'oferta que en el seu dia li va fer Ciutadans, d'encapçalar la seva llista de Barcelona en les eleccions municipals que tindran lloc el 26 de maig. 

Encara que oficialment, l'exdirigent socialista francès no ha confirmat la seva decisió, sí que ha comentat que li fa molta il·lusió ser l'alcalde de Barcelona. Per veure si realment opta a complir aquest desig, haurem d'esperar al pròxim dimarts 25 de setembre al vespre, quan Valls donarà una conferència al CCCB.


Comentaris

envia el comentari