ÚLTIMA HORA

🚨 Nova euroordre contra Puigdemont

Les xarxes carreguen contra el discurs d'Arrimadas per ser molt «sobreactuat»

Molts usuaris s'han preguntat si són els únics que creuen que semblava un anunci «de telebotiga»
Inés Arrimadas durant el debat de La Sexta | La Sexta

 

La Sexta va emetre ahir diumenge, 18 de desembre, un dels debats entre els principals candidats a la presidència de la Generalitat de Catalunya per a les eleccions de 21 de desembre. Hi van participar Josep Rull (PDECat), Carles Mundó (ERC), Inés Arrimadas (Ciutadans), Miquel Iceta (PSC) Xavier Domènech (Catalunya en Comú), Xavier García Albiol (PPC) i Vidal Aragonés (CUP), tot ells moderats per la periodista Ana Pastor. 

 

Més enllà dels repetitius discursos, les propostes polítiques i els enfrontaments entre els candidats, una de les coses que més va destacar van ser les crítiques a les xarxes. En concret, qui més va rebre va ser la candidata de Ciutadans, Inés Arrimadas, i és que molts usuaris han considerat que el seu discurs era molt artificial. 

Un discurs sense grans sorpreses

En concret, durant el minut final que els candidats tenen per acabar d'explicar algunes de les seves propostes econòmiques, la candidata taronja no va sorprendre i va repetir paraules i frases que ja s'han sentit en anteriors debats o en alguns dels seus mítings. «Jo com molt de vosaltres estic cansada d'aquest procés que s'està carregant Catalunya», va començar Arrimadas, que va recordar que «moltes empreses han hagut de marxar del país».

 

Albert Rivera i Inés Arrimadas durant un míting de campanya a Tarragona | Josep M. Llauradó

 

A més, va explicar que hi ha «famílies trencades», i que han sentit molta «ràbia, impotència i tristesa», i es va presentar com la presidenta «de tots els catalans». «El pròxim 21 de desembre ens ho juguem tot, i a la vida hi ha oportunitats que no es poden deixar escapar», va continuar la candidata. «Ara sí, votarem. Ara sí, Ciutadans.», va concloure Arrimadas, repetint l'eslògan de la seva campanya. 

Crítiques a les xarxes

Les seves paraules no han passat desapercebudes a les xarxes, on molts han considerat que el seu discurs era molt exagerat i sobreactuat. «Arrimadas s'ha assemblat més a un anunci de telebotiga», «Molt sobreactuada» o «és el més natural que he vist» són alguns dels comentaris que s'han pogut llegir. 

 

 

 

 

Comentaris