Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Xavi Hernández, entrenador de l'Al-Sadd

Les xarxes ridiculitzen Xavi Hernández pel seu comentari sobre la sentència del procés

L'exjugador blaugrana actualment resideix a Qatar, un país que té lleis molt extremes

Xavi Hernández, entrenador de l'Al-Sadd
Xavi Hernández, entrenador de l'Al-Sadd, viu en un país on les lleis són molt dures| Twitter / @AlsaddSC

 

L'exjugador del Barça, Xavi Hernández ha rebut un  brutal 'zasca' a Twitter, després del seu comentari sobre la sentència. L'exfutbolista actualment treballa i resideix a Qatar, país del qual ha reconegut estar profundament enamorat. 

Xavi Hernández ha criticat de manera molt dura la sentència del procés i el tracte que estan rebent aquests dirigents polítics a Espanya, de la mateixa manera que ha criticat les lleis espanyoles. El que potser no sap, o sí, és que en el país del qual està profundament enamorat, Qatar, les lleis són infinitament més dures i més incoherents que a Espanya. Així li ha fet saber un usuari de Twitter, que ha volgut ridiculitzar a l'històric migcampista del F.C Barcelona.

Dures crítiques contra Xavi

L'exfutbolista del Barça va publicar una imatge a Instagram amb la paraula 'vergonya', escrita en groc sobre un fons negre i en tres idiomes: català, espanyol i anglès. A continuació,  va col·locar els noms dels polítics catalans condemnats i els anys de cadascuna de les seves penes. Va rematar el missatge amb un llaç groc i l'etiqueta: #llibertadpresospolitics.

A partir d'aquí, i com és lògic, les xarxes van opinar. Uns van aplaudir aquesta publicació mentre que d'altres la van criticar. Entre les respostes que més repercussió han tingut, figura la de l'usuari @niporwifi. Aquest internauta ha criticat l'actitud de Xavi, d'una manera molt subtil i amb molta educació. «Li recordaré a Xavi Hernández que viu a Qatar i això és el que diu el Codi Penal de Qatar en el seu art 98, "S'aplicarà la pena de mort a qualsevol persona que intencionalment perpetri un acte que danyi la independència de l'Estat o la integritat del seu territori"».

Qatar és un dels països amb les penes més extremes

Aquest comentari pretén mostrar que Xavi Hernández critica l'actitud d'un país com Espanya, però en canvi  està «totalment enamorat» d'un país com Qatar que té aquest tipus de lleis al seu codi penal, sumant-li el pensament masclista que té tot el país. Per tant, l'usuari de Twitter el que vol demostrar és que precisament l'exjugador blaugrana no és exemple de res.

Això no ha estat tot, ja que @niporwifi ha continuat 'xafardejant' el codi penal de Qatar, fins a arribar a trobar altres lleis.  «En el seu article 105 el Codi Penal de Qatar diu que qui danyi serveis públics o mitjans de transport li cau cadena perpètua», ha afegit l'usuari de Twitter.

També et pot interessar...