Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Xavi Hernández

Xavi Hernández, indignat amb la sentència del procés: «Vergonya»

Xavi Hernández
Xavi Hernández indignat amb la sentència del procés: «Vergonya» | CatalunyaDiari.com

L'exfutbolista i excapità del Futbol Club Barcelona, Xavi Hernández, s'ha sumat al degoteig de reaccions davant la publicació de la sentència condemnatòria dels líders independentistes. A través de les xarxes socials, l'actual entrenador de l'Al-Assad ha compartit una imatge contundent, amb el llistat dels presos i les corresponents penes de presó que els han imposat, un llaç groc, unes grans lletres amb la paraula 'Vergonya', en català, castellà i anglès, i el 'hashtag' #LLIBERTATPRESOSPOLÍTICS.

D'aquesta manera, un dels futbolistes cabdals del millor Barça de la història,  se suma al mateix club, a Sergi Roberto, o a Gerard Piqué, que han comunicat públicament el seu desacord amb la condemna dels líders independentistes.

Missatge de Xavi Hernández davant la sentència del procés
Xavi Hernández indignat amb la sentència del procés: «Vergonya» | @xavi

L'esport català al costat dels condemnats

A més a més de Xavi Hernández, Gerard Piqué i el mateix FC Barcelona, han estat els primers a reaccionar davant la sentència dels líders independentistes, en un seguit de missatges de suport i comunicats que també han fet clubs esportius com el Girona, el Nàstic de Tarragona, el Lleida o les mateixes federacions de les diferents disciplines de l'esport català.

També et pot interessar...