Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Xavier Cima, el marit d'Arrimadas, marxa a treballar a Madrid

El marit de la líder de Ciutadans, Xavier Cima, marxa a treballar a Madrid i creixen les especulacions sobre el futur d'Arrimadas lluny del Parlament

Arrimadas i Cima es van casar l'any 2016
Xavier Cima marxa a Madrid a treballar i creixen les especulacions sobre el futur d'Arrimadas | Instagram

 

Inés Arrimadas només ha necessitat 3 anys per fer-se un forat entre les cares més reconegudes de l’escena política catalana. Des que va ser designada portaveu de Ciutadans l’any 2015, la política gaditana ha anat escalant posicions al Parlament de Catalunya fins erigir-se, actualment, com la cap de l’oposició.

El seu ascens laboral, així mateix, ha anat de la maneta de l’auge de la feina del seu marit, Xavier Cima. Al capdavant del projecte  ‘Think Tank 2050’, l’exregidor de l’Ajuntament de Ripoll ha escalat a un ritme menys mediàtic que Arrimadas, tot i que segons ha anunciat ell mateix, el seu pròxim pas professional passa per marxar a Madrid.

Xavier Cima, a Madrid

I en aquesta línia, creixen les especulacions sobre el futur d’Inés Arrimadas. Si bé és cert que molts polítics del sector sobiranista han acusat la líder de Ciutadans d’usar el Parlament català per fer el salt al Congrés dels Diputats, també ho és que la mateixa Arrimadas sempre havia negat la màxima.

 

El futur d'Arrimadas, a l'aire?

L’adeu del seu marit, però, fa que ara tot quedi en ‘stand by’ i que, de retruc, tornin a créixer les especulacions sobre el futur d’Inés Arrimadas a Madrid. Ha estat el mateix Cima, en aquesta línia, qui ha fet referència al seu futur professional a través d’una piulada on ha esmentat que es traslladarà a la capital espanyola per  assumir «nous reptes» laborals.

Caldrà veure, doncs, quins seran els passos que seguirà ara el marit d’Arrimadas a la capital espanyola i veure, en aquest mateix context, si la política gaditana prossegueix al ritme de les especulacions i marxa a Madrid.