IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Xavier García Albiol assegura que Carles Puigdemont «és un inconscient» i «pretén rebentar-ho tot»

El líder dels populars catalans ha reaccionat poc després de fer-se pública la resposta del president de la Generalitat al requeriment de Mariano Rajoy

El president del Partit Popular català, Xavier García Albiol, ha assegurat aquest dilluns, poc després de fer-se pública la resposta de Carles Puigdemont al requeriment de Mariano Rajoy, que el president «pretén rebentar-ho tot», perquè a l'escrit no aclareix si va declarar o no la independència durant la seva compareixença al Parlament el 10 d'octubre. Albiol ha assegurat que, després de la resposta, «és evident que és un inconscient», ja que el govern espanyol va especificar que la resposta al requeriment com a pas previ a l'aplicació de l'article 155 de la Constitució havia de ser un «sí» o un «no».

I és que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha evitat respondre de forma binària al requeriment de l'executiu espanyol, i en canvi ha reiterat que el que busca és el diàleg. En aquest sentit, Puigdemont ha demanat que es posi fi a la «repressió policial» contra el poble i les institucions catalanes, i ha demanat una reunió «com més aviat millor» per explorar «possibles acords». 


Comentaris

envia el comentari