Xavier García Albiol esclata contra Cristina Pedroche: «Es creu una deesa»

L'exalcalde de Badalona va comparar la presentadora amb Cristiano Ronaldo

Xavier García Albiol i Cristina Pedroche
Xavier García Albiol es pronuncia sobre el vestit de Cristina Pedroche | CatalunyaDiari

Ningú hauria dit que el 2019 arribaria a la seva fi i, una de les polèmiques més enceses a les xarxes socials, estaria protagonitzada per Xavier García Albiol, Cristina Pedroche i Cristiano Ronaldo. Tot va començar amb el vestit de Cap d'Any de la presentadora de Vallecas, que va sorprendre a l'audiència amb un vestit encorsetat daurat fet amb fibres.

Albiol compara Pedroche amb Cristiano Ronaldo

En pocs minuts, el vestit de Pedroche ja s'havia convertit en el principal tema de conversa a les llars espanyoles i les xarxes socials. Xavier García Albiol, exalcalde de Badalona, no va voler quedar-se al marge i va comentar les paraules de Cristina Pedroche, qui havia assegurat «sentir-se més deessa que mai».

«He vist que Pedroche, després de mostrar el seu vestit en directe va dir, sense tallar-se un pel 'sentir-se més deessa que mai'. Aquesta dona que es creu una deessa m'ha fet recordar Cristiano Ronaldo quan parla de si mateix, però evidentment sense el talent i la professionalitat del portuguès», afirmava l'exdiputat del PP.

Albiol ha deixat d'ocupar la primera línia política però vol mantenir la seva quota de protagonisme, almenys a les xarxes socials. Com era de preveure, el polític va rebre respostes de tota mena, una manera més d'agreujar la polèmica per un vestit que, ben aviat, deixarà d'estar en boca de tothom.

També et pot interesser...


Comentaris

envia el comentari