rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Xavier García Albiol defensa que «TVE és més plural que TV3»

Així ho ha expressat durant una entrevista al programa de ‘la Sexta’, ‘Al Rojo Vivo’

 

Xavier García Albiol ha tornat a ser notícia de nou, tal com relata ‘El Nacional’. Després d’acusar mestres per adoctrinar nens o barrejar acudits i presos polítics, les xarxes socials no el perdonen cada cop que fa una piulada fora de lloc.

 

Aquest cop l’ha fet durant la seva participació i entrevista al programa de ‘la Sexta’ dirigit pel periodista Ferreras. Durant l'entrevista que s’ha portat a terme, Albiol ha opinat que les eleccions les guanyarà ERC i demana tant al PSC com a Ciutadans que no recolzin en cap cas un referèndum «ni legal ni il·legal».

Imatge d'Albiol en una de les entrevistes realitzades a TV3. | Cedida

 

Però el candidat de Rajoy a presidir la Generalitat de Catalunya ha estat notícia per comparar TV3 amb TVE dient les següents paraules: «Crec que TVE és més plural que TV3».

 

A més, el candidat del Partit Popular ha deixat clar que si TV3 no està intervinguda per l’estat espanyol és perquè el PSOE no ha signat aquest apartat dins de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola.

 

Les xarxes socials han aprofitat aquesta piulada de García Albiol i l’han començat a afusellar amb missatges en contra seu.

 

 

 

 

 

 

Imatge d'una de les entrevistes de García Albiol a 'TV3'. | Cedida

 

Albiol ha protagonitzat dues entrevistes a ‘TV3’ en poc marge de temps

Cal destacar que García Albiol en molt poc marge de temps ha protagonitzar dues entrevistes en ‘prime time’ a ‘TV3’. Concretament, ha aparegut en els programes ‘Preguntes freqüents’ i al ‘Més 3/24’.

 

Unes entrevistes que en cap moment ha realitzat TVE a cap candidat d’esquerres com Puigdemont o Junqueres durant aquest últim any. Ja que l’únic català al debat de TVE, amb el nom de ‘¿Cómo lo ves?’, és Salvador Sostres.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris