Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Xavier García Albiol esclata contra un alt càrrec de la Generalitat per assegurar que «estem en guerra» i que cal «un Govern per dirigir-la»

El popular ha criticat de duresa aquestes «ximpleries», i ha titllat el seu autor de «paranoic»

 

Les xarxes socials s'ha convertit en un altre terreny de debat per a la immensa majoria de polítics del nostre país. Twitter o Facebook permeten als nostres dirigents arribar a un gran nombre d'usuaris, siguin seguidors o no, i interaccionar de forma directa amb ells. Ara bé, un dels problemes que hi ha és que els les converses es poden acabar convertint en un veritable camp de batalla, i de vegades fins i tot apareixen les faltes de respecte i els insults. 

 

Aquest dijous, el director de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, Agustí Coromines, ha publicat un polèmic missatge, on demanava «recuperar la Generalitat» i prendre «la iniciativa», en lloc de «llepar-se les ferides». «Estem en guerra, i necessitem un Govern per dirigir-la», va escriure Coromines. Immediatament, el líder del PP català, Xavier García Albiol va reaccionar al seu perfil de Twitter, titllant l'historiador de «paranoic». 

Xavier García Albiol esclata davant d'aquestes «ximpleries»

«Aquest paranoic que diu 'estem en guerra' és actualment alt càrrec de la Generalitat», comença el seu missatge el que va ser cap de llista dels populars a les passades eleccions del 21 de desembre. Albiol, visiblement indignat, recorda Coromines que, «si estiguéssim en 'guerra', ell no seguiria dient des del seu despatx oficial de la Generalitat les ximpleries amb les quals ens obsequia diàriament sense cap conseqüència». 

 

Per a Coromines la primera paranoica és la vicepresidenta Soraya

Per la seva banda, després que Albiol critiqués les seves paraules, Agustí Coromines li ha contestat al líder dels populars catalans que «la primera paranoica» és la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría, que va afirmar durant una de les seves compareixences que «això és una baralla».

 

«Mira la primera paranoica. Soraya Sáenz de Santamaría, després de l'excarceració de Puigdemont: 'Això és una baralla. Guanyarem nosaltres'», va escriure l'alt càrrec de la Generalitat. Per ara, Coromines no ha rebut cap altra resposta d'Albiol, però el petit enfrontament sí que ha aconseguit sumar nombrosos comentaris d'altres usuaris. 

 

 

Comentaris