Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Manifestants i Mossos d'Esquadra durant els aldarulls als afores del Camp Nou pel Clàssic (18-12-19)

Policies ferits i molts arrestats després de l'acció del Tsunami al Camp Nou

Una de les detencions es va produir pel robatori d'un rellotge de luxe

Manifestants i Mossos d'Esquadra durant els aldarulls als afores del Camp Nou pel Clàssic (18-12-19)
Els Mossos van realitzar onze detencions, una per robatori | Catalunya Diari

Els Mossoshan xifrat en 55 els agents ferits durant els aldarulls d'aquest dimecres a la nit a l'entorn del Camp Nou, 2 dels quals de caràcter greu i la resta de caràcter lleu. Segons els Mossos, dels agents ferits 53 han estat de caràcter lleu per contusions arran de l'impacte que han rebut pel llançaments d'objectes i dos han resultat ferits greus.

L'últim balanç que ha fet públic de moment el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i que no distingeix entre policies i civils, parla de 64 persones que han necessitat assistència sanitària, 39 de les quals van ser agents dels Mossos d'Esquadra. Del total d'assistències, 59 van ser lleus i 5 de poca gravetat.

Onze detencions

En total, 16 persones van ser traslladades a diferents centres mèdics arran de la concentració i els posteriors aldarulls que es van produir amb motiu del Barça-Madrid i la convocatòria de Tsunami Democràtic.

A banda, els Mossos han explicat que van detenir deu persones en el marc dels aldarulls a l'entorn del Camp Nou  per desordres públics, llançament d'objectes a la línia policial i atemptat als agents de l'autoritat. També van arrestar una onzena persona pel robatori d'un rellotge de luxe.

També et pot interessar...