Policies ferits i molts arrestats després de l'acció del Tsunami al Camp Nou

Una de les detencions es va produir pel robatori d'un rellotge de luxe
Els Mossos van realitzar onze detencions, una per robatori | Catalunya Diari

 

Els Mossos han xifrat en 55 els agents ferits durant els aldarulls d'aquest dimecres a la nit a l'entorn del Camp Nou, 2 dels quals de caràcter greu i la resta de caràcter lleu. Segons els Mossos, dels agents ferits 53 han estat de caràcter lleu per contusions arran de l'impacte que han rebut pel llançaments d'objectes i dos han resultat ferits greus.

 

L'últim balanç que ha fet públic de moment el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i que no distingeix entre policies i civils, parla de 64 persones que han necessitat assistència sanitària, 39 de les quals van ser agents dels Mossos d'Esquadra. Del total d'assistències, 59 van ser lleus i 5 de poca gravetat.

Onze detencions

En total, 16 persones van ser traslladades a diferents centres mèdics arran de la concentració i els posteriors aldarulls que es van produir amb motiu del Barça-Madrid i la convocatòria de Tsunami Democràtic.

 

A banda, els Mossos han explicat que van detenir deu persones en el marc dels aldarulls a l'entorn del Camp Nou per desordres públics, llançament d'objectes a la línia policial i atemptat als agents de l'autoritat. També van arrestar una onzena persona pel robatori d'un rellotge de luxe.

 

També et pot interessar...