URGENT

🚔 Màxima tensió a l'Hospitalet de Llobregat per un atracador atrinxerat

Zapatero reclama un diàleg «obert i sincer» per donar sortida al conflicte català

L'expresident socialista ha destacat la necessitat d'«allargar la mà» i trobar «un marc de convivència més adequat»

José Luís Rodríguez Zapatero ha defensat la necessitat d'establir un «diàleg» sobre Catalunya
José Luis Rodríguez Zapatero ha defensat la necessitat d'establir un «diàleg» sobre Catalunya | cedida

José Luis Rodríguez Zapatero aposta per un «diàleg» amb «totes les alternatives» disponibles per solucionar el conflicte català. L'expresident del govern espanyol ha defensat, en una intervenció a Cadena SER, la necessitat d'eliminar les línies vermelles, i ha celebrat l'acord entre PSOE i Podem per a la investidura, reconeixent que es tracta d'un pacte que «desitjava».

Zapatero reclama un diàleg «obert i sincer» amb Catalunya

En referència al problema polític existent a Catalunya, el socialista ha assenyalat que l'important és un diàleg «obert i sincer» que tingui una continuïtat i, a més, que «cadascú pugui plantejar totes les alternatives». Ara bé, també ha volgut assenyalar que els independentistes han de ser realistes, i veure que «van fer un viatge enlloc que no té retorn». 

En aquest sentit, Zapatero s'ha referit a la «intel·ligència de la democràcia espanyola i la generositat dels valors democràtics» per trobar una sortida. «Hem d'allargar la mà perquè tornin d'aquest viatge i buscar un major acomodament i un marc de convivència més adequat», ha insistit. 

També et pot interessar...


Comentaris
Llaudal
El nostre viatge cap a la independèncua no té aturador. Ve de lluny i només finirà quan siguem amos de nosaltres i el nostre futur. Som espanyols per la força. Espanya no viurà tranquil.la fins que no accepti la nostra independència!
Toni
Estaría más feo callado....k el ha sido el k destrozó España y ahora ha vivir del cuento...y su compinche Pedrito lleva el mismo camino.
Biel
Vols dir aquell diàleg que amb paraules boniques ens dieu: si tots som espanyols, i per aquí ja començem malament… o aquelles paraules que se las emporta el vent, una vegada dites, com les teves pròpies quan eres "PRESIDENTE" ja no ens ho creiem. El moviment POPULAR INDEPENDENTISTE ja no té aturador. Salut i República per tothom.
José Sixto Sánchez Loayza
Los independentistas somos sinceros, hemos emprendido 'un viaje sin retorno'... Esa es la independencia de Catalunya. Los unionistas nunca han querido diálogo.

envia el comentari