TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🌪 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

Zoido assegura que Marta Rovira «està mentint i està utilitzant imatges falses»

«Han utilitzat nens i ja no saben que inventar» explica el ministre
El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido | CatalunyaDiari.cat

 

El ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, ha assegurat aquest dimarts en una entrevista a Onda Cero que les manifestacions de la secretària general d’ERC, Marta Rovira, apuntant que l’Estat havia advertit de violència i morts al carrer en cas d’impulsar la República, són una «fugida endavant sense sentit».

 

«Tothom sap que ni això s’ha pogut fer, ni s’ha pogut plantejar, ni ha passat», ha dit Zoido, que ha afirmat que els independentistes «estan mentint, estan utilitzant imatges falses, han utilitzat nens i ja no saben que inventar ni argumentar». «A mi em sembla que ha estat una actuació molt desafortunada», ha dit, «i em sembla una mesquinesa utilitzar una expressió d’aquest tipus quan encara ni tan sols ha començat la campanya electoral».

 

Zoido també ha afirmat que la presó simbòlica que l’ANC i Òmnium han instal·lat a la plaça de Vic li sembla «més una caricatura de circ» perquè «estem en un estat de dret i els que estan a presó no hi són perquè pensin d’una determinada manera, sinó perquè han comès un delicte molt greu». 

 

La polèmica després de la mort de Maza

El ministre de l’Interior ha justificat que es persegueixi per delictes d’odi aquells que han fet «gratuïtament» mofes de la mort del Fiscal General de l’Estat, José Manuel Maza. «Ho faci qui ho faci reprovo aquest tipus de comentaris, i m’agradarà que sigui investigats per la policia, es portin al jutge i sigui l’autoritat judicial qui determini si és delicte». 

🎁 Participa gratis i guanya un fantàstic lot d'oli PRIORDEI. Fes clic aquí!

Comentaris