ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

Bon Preu millora les condicions laborals dels seus treballadors

El grup implantarà un nou model de retribució que suposarà fins a una mensualitat més anual
Bon Preu millora les condicions laborals dels seus treballadors | Cedida

 

El grup Bon Preu va ser notícia fa uns dies per haver formalitzat l'acord de compravenda i confirmar que, actualment, el 100% de les accions pertanyen a Joan Font. Ara, però, la cadena d'hipermercats és notícia per anunciar que milloraran les condicions laborals dels seus treballadors, amb l'objectiu d'incentivar la feina ben feta.

 

El grup posarà en marxa l'incentiu Bon Preu, un sistema de retribució variable que podrà comportar als treballadors fins a una mensualitat bruta anual més. Aquest incentiu s'ha creat amb l'objectiu d'aconseguir que els treballadors se sentin part del projecte i participin en les fites del negoci. 

 

El grup posarà en marxa l'incentiu Bon Preu, un sistema de retribució variable | Bon Preu

 

L'incentiu Bon Preu, una millora de les condicions laborals

L'incentiu suposa un pas més en la millora de les condicions laborals i salarials dels treballadors que defensa el grup Bon Preu. Segons el cap de Persones, Albert Aranda, «les persones que treballen a Bonpreu són el millor actiu estratègic de l'empresa». Assegura que, la implicació i compromís dels empleats «ens han permès arribar fins on som avui i continuar en la línia de creixement».

 

Actualment el grup Bon Preu compta amb 7.551 treballadors i ha creat 1.400 llocs de feina durant l'últim any. Un 95% de la plantilla té contracte fix, assegurant que «es fomenta la contractació de caràcter indefinit i s'ofereixen perspectives clares d'estabilitat i desenvolupament professional».

 

També et pot interessar...