Bon Preu obrirà una vintena d’instal·lacions aquest 2018

La cadena de supermercats catalana invertirà 7,8 milions d’euros i preveu generar 450 llocs de feina
Imatge d'arxiu de l'Esclat del Vendrell | CatalunyaDiari.cat

 

El Grup Bon Preu ha anunciat aquest dilluns que té previst invertir 7,8 milions d’euros en l’obertura d'una vintena de noves instal·lacions a Catalunya durant el segon semestre del 2018. Amb aquestes obertures es preveu generar fins a 450 llocs de feina, que es sumarien als 6.700 empleats que ja té la cadena de supermercats, sent una de les deu empreses amb més treballadors de Catalunya.

 

Noves botigues i gasolineres

La companyia catalana ampliarà el seu nombre de supermercats amb la inauguració de set noves botigues a les províncies de Barcelona i Girona. En concret, s’obriran cinc supermercats Esclat a Sant Cugat del Vallès, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Girona i Castelló d’Empúries i dos supermercats Bon Preu al Masnou i a la Gran Via Carles III de Barcelona.

 

A més, també s’incrementaran el nombre de gasolineres EsclatOil en els pròxims mesos amb obertures per tot el territori. Concretament entraran en funcionament nou gasolineres repartides per Sant Cugat del Vallès, Mollet del Vallès, Vilanova del Vallès, Lliçà d’Amunt, Castelló d’Empúries, Girona, Tàrrega, Ulldecona i el Vendrell.

 

Aposta per la venda online

A més, el Grup Bon Preu està realitzant una forta aposta per la comercialització de productes a través d’internet i recentment ha anunciat un acord amb l’operador d’alimentació Ocado per tal de reforçar el seu canal de venda online. En aquest sentit, també ha decidit ampliar quatre punts de recollida d’aquest servei a Sant Cugat del Vallès, Mollet del Vallès, Castellbisbal i el Vendrell.

 

Mercadona obrirà un centre logístic a la Zona Franca

Per un altra banda, Mercadona té la intenció d'obrir un nou centre logístic a la Zona Franca de Barcelona per a les seves vendes en línia. Per això, la cadena de supermercats ja hauria signat el lloguer d'una nau que actualment està en construcció. Es tracta d'un espai de 10.500 metres quadrats situat en una parcel·la de 20.000 metres quadrats.

 

 

Des de la cadena de supermercats apunten que es preveu que el centre logístic comenci a funcionar l'any 2020, un cop la construcció de la nau, que no correspon a Mercadona, hagi finalitzat. D'aquesta forma, l'empresa presidida per Juan Roig ampliarà els seus 'ruscs', nom amb el qual ha batejat els seus magatzems logístics per al seu negoci en línia.

Comentaris