Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Les 10 millors webs on pots mirar sèries gratis

Descobreix quines pàgines et permetran seguir les històries dels teus personatges preferits sense haver de pagar
Les webs més ben valorades pels usuaris per tal de mirar sèries | Enterat.com

 

Avui en dia hi ha una oferta gegant de bones sèries que es poden veure, per la qual cosa seria una autèntica llàstima no poder gaudir de les estrenes més recents. Tot seguit, hem fet una recopilació de les 10 pàgines web més ben valorades per poder seguir les sèries de franc i en alta definició. Això sí, hem de remarcar que la quota per gaudir de les grans plataformes per mirar sèries existents com ara Netflix, HBO o Amazon Prime sol ser força reduïda —se situa al voltant dels 10 euros al mes—, fent que mirar sèries legalment estigui a l’abast de totes les butxaques.

 

Les 10 millors pàgines web per tal de mirar sèries

Tot i això, si t’estimes més no pagar ni un cèntim i tens ganes de provar pàgines web de franc que et permetin mirar sèries, aquí tens les 10 millors opcions i les seves principals especificitats.

10. Pelisplus.tv

El principal avantatge d’aquesta web és que ens permet visualitzar films en alta definició, però a banda d’això també presenta l’atractiu d’oferir un catàleg de sèries que es poden visualitzar en línia. Consta d’un disseny bàsic però senzill, i resulta una opció interessant si tens ganes d’una pàgina que no tingui massa complexitats. A banda, et dona l’opció de registrar-te per poder accedir a altres opcions avançades.

9. Incaseries.net

Es tracta d’una gran elecció per al conjunt dels hispanoamericans. Malgrat que no ofereix una quantitat gaire elevada d’enllaços en castellà, és una pàgina perfecta si t’interessa mirar les teves sèries preferides en àudio d’espanyol llatinoamericà. Consta d’un disseny senzill i no cal registrar-se per accedir als diferents enllaços dels capítols. No cal res més!

 

8. Seriesw.net

Funciona correctament, el seu repertori és variat i, a banda, ofereix la possibilitat d’accedir a crítiques sobre les emissions que més ens interessin. Tots aquests elements la converteixen en una de les webs més valorades i de fiar a l’hora de mirar sèries sense haver de pagar. Això sí, el seu disseny resulta un xic caòtic i la comunitat d’usuaris que té no és gaire voluminosa.

 

7. Seriesdanko.to

Sempre que s’esmenta el fet de mirar sèries en línia de forma gratuïta, ens ve al cap aquesta pàgina amb una dilatada experiència. Encara que no presenta un menú farcit de possibilitats ni un disseny extremadament elegant, gaudeix d’uns enllaços que funcionen perfectament i que presenten els continguts amb una qualitat molt bona. Un dels inconvenients més significatius que presenta és que no permet escriure comentaris.

 

6. Wikiseriesonline.nu

D’aquesta pàgina, en sobresurt el seu disseny simple i el fet que ens permet accedir fàcilment als episodis de les sèries. Té moltíssims enllaços de ‘streaming’ i de descàrregues tant en castellà com en espanyol d’Amèrica, i no cal registrar-se per accedir-hi. Ara bé, hi manca la versió original d’algunes sèries, com la icònica ‘Joc de Trons’.  

 

5. Moviesplanet.tv

En el cas que no et faci res mirar en versió original les sèries que més t’agraden, et recomanem aquesta plataforma que gaudeix d’un disseny molt atractiu i d’un manteniment molt eficient. Compta amb enllaços de qualitat que ens permeten veure tots els episodis en alta definició —si la nostra connexió a internet és acceptable. A banda, proporcionen les notícies més recents sobre les diverses sèries i un rànquing amb les que causen més furor.

Mira les millors sèries amb aquestes pàgines | España Diario

4. Gnula.se

Disposa d’un menú que pot semblar-nos caòtic i no té una varietat d’opcions tan gran com algunes altres pàgines. Ara bé, el repertori de sèries gratuïtes que allotja és un dels millors de tota la xarxa. Un altre avantatge que ofereix és que no cal fer cap registre per poder gaudir dels seus continguts, cosa que fa guanyar temps als seus usuaris.

 

3. Popcorn Time

Molts han arribat a etiquetar-la com a «competidora de franc de Netflix». És una aplicació per a l’ordinador que cal descarregar i, posteriorment, ofereix accés a un catàleg en línia amb molts continguts, disponibles en idiomes i resolucions de pantalla diferents. Només haurem de seleccionar la pestanya de sèries, triar el capítol que vulguem visualitzar i esperar que es produeixi l’establiment de la connexió p2p

 

2. Miradetodo.net

Encara que no tingui un repertori de sèries tan ampli, aquesta pàgina disposa d’un gran avantatge: gairebé no té publicitat molesta ni finestres emergents. Sovint, els llocs web d’aquesta mena tenen moltes finestres emergents i anuncis diversos —alguns dels quals realment causen moltes molèsties als usuaris. En aquesta web, però, no ens enfrontarem a aquest desavantatge, tot i que tingui un repertori d’enllaços més limitat.

 

1. Plusdede.com

Plusdede continua constituint la millor opció per tal de mirar sèries en línia de franc. Va sorgir com a successora de Pordede i, un cop t’hi registres, fa que tinguis accés a un repertori molt gran de sèries i films. A banda, també disposa d’un menú personalitzat per a cada usuari on es mostren les dates d’estrena dels capítols o emissions que tinguis pendents. A més a més, gaudeix d’una àmplia comunitat d’usuaris i t’ofereix la possibilitat d’avaluar les sèries i de fer comentaris als capítols que vulguis.