Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Les 10 peces de Zara esgotades i que ja tenen llista d'espera

La marca d'Inditex permet apuntar-se a una «llista d'espera» en la qual t'avisen quan les peces tornen a estar disponibles

A vegades, les peces de Zara s'esgoten en qüestió d'hores, especialment aquelles que han lluït algunes famoses o les 'influencers' i sobretot, aquelles que s'han convertit en autèntics referents del 'street-style' gràcies a les xarxes socials. Qui més o qui menys, entre les clientes de Zara, ha sentit la «frustració» de no poder adquirir alguna de les peces per no poder arribar a temps a comprar-les. És per això que la marca d'Inditex va decidir llançar la coneguda «llista d'espera», un apartat en el qual, a través de la seva pàgina web, es pot incloure el correu electrònic i la cadena t'avisa quan hi ha unitats disponibles. Una alternativa molt socorreguda, ja que, en la majoria dels casos, la marca llança diverses remeses de les seves peces més populars. Actualment, aquestes són algunes de les peces que, encara que ja estan esgotades, formen part de la tan anhelada «llista d'espera» de la nova col·lecció tardor/hivern.

 

1 - Camiseta negra con plumas (15.95 €)

 

2 - Conjunto de falda de punto (25.95 €) y jersey a juego (35.95 €)

 

 

A vegades, les peces de Zara s'esgoten en qüestió d'hores, especialment aquelles que han lluït algunes famoses o les 'influencers' i sobretot, aquelles que s'han convertit en autèntics referents del 'street-style' gràcies a les xarxes socials. Qui més o qui menys, entre les clientes de Zara, ha sentit la «frustració» de no poder adquirir alguna de les peces per no poder arribar a temps a comprar-les. És per això que la marca d'Inditex va decidir llançar la coneguda «llista d'espera», un apartat en el qual, a través de la seva pàgina web, es pot incloure el correu electrònic i la cadena t'avisa quan hi ha unitats disponibles. Una alternativa molt socorreguda, ja que, en la majoria dels casos, la marca llança diverses remeses de les seves peces més populars. Actualment, aquestes són algunes de les peces que, encara que ja estan esgotades, formen part de la tan anhelada «llista d'espera» de la nova col·lecció tardor/hivern.3 - Falda con estampado étnico (29.95 €)

 

4 - Pendientes maxi (12.95 €)

 

 5 - Vaqueros de talle alto (29.95 €)

 

6 - Vestido 'tweet' (39.95 €)

 

7 - Pantalón tipo chándal con apertura lateral (49.95 €)

 

8 - Mono largo de color rojo (49.95 €)

 

9 - Mono con tirantes de strass (49.95 €)

 

10 - Vestido a rayas en varios colores (39.95 €)

Vestido a rayas (39.95 €) | Zara

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris