Les 3 coses que tens a casa i acabaran amb les ulleres en 10 minuts

Una solució d'aigua i bicarbonat de sodi, aplicada amb una cullera, t'evitarà el problema
Imatge d'una dona amb ulleres | Cedida

 

Dormir malament, el cansanci acumulat i l'estrès generat són alguns dels motius pels quals poden aparèixer una de les imperfeccions que més preocupa a homes i dones: les ulleres. Aquest problema no entén de sexe ni edats, encara que sí és cert que, a mesura que passen els anys, l'impacte del mateix és més evident.

Entre les principals causes que provoquen l'aparició de les ulleres trobem: la genètica, la falta de somni, les al·lèrgies, la congestió, l'anèmia, els èczemes, el plorar molt, l'excés de sodi, l'exposició solar, la mononucleosis o l'envelliment, entre molts uns altres. No obstant això, sigui el que sigui el motiu, la conseqüència sempre és la mateixa: volem lliurar-nos d'elles.A pesar que no impliquen un perjudici per a la salut, és un costum preguntar per l'estat anímic a una persona que presenta aquest desperfecte, motiu pel qual en aparèixer, es busca ràpidament un remei. Existeixen productes, d'elevat preu, que prometen fer-les desaparèixer. També, uns altres que opten per tapar les imperfeccions amb maquillatge.

Com aplicar la solució a l'ullera | Cedida

 

L'opció correcta

Cap de les alternatives esmentades és l'òptima per eradicar les ulleres. Invertir una gran quantitat de diners en un producte químic que possiblement no funcioni, no és una bona opció. Tapar el problema i fingir que si no es veu, ja no està, tampoc és el correcte. La solució està en aquest element totalment natural i gratuït:

 

Un bol amb aigua, bicarbonat de sodi i una cullera. És tot el que necessitem per eliminar les ulleres. Primerament, hem de barrejar el bicarbonat amb l'aigua, fins a formar una pasta. S'ha d'aplicar la solució a la zona afectada, amb molta cura perquè no entri en els ulls. Amb la part posterior de la cullera, es pot ajudar a escampar la mescla.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Amb la massa tapant la imperfecció, s'ha de deixar reposar durant deu minuts. Posteriorment, s'ha de netejar la zona amb un drap mullat en aigua temperada, començant pel nas i netejant cap a fora. Es pot utilitzar aquest mètode sempre que sigui necessari. No obstant això, és millor prevenir que guarir. El millor consell és tractar de descansar, dormir almenys 7 hores i aplicar un bon contorn d'ulls abans d'anar al llit.