rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Les 5 millors marques de patates fregides de bossa

Aquest és el rànquing amb les 5 millors marques de patates fregides de bossa del mercat

 

 

Si bé és cert que algunes marques de patates fregides de bossa poden ser molt perjudicials per a l'organisme pel seu alt contingut en additius, en greixos poc saludables o en productes artificials, entre les favorites dels consumidors destaquen aquelles que estan elaborades de forma artesanal i que són tolerables per al nostre cos. El següent rànquing s'ha realitzat atenent a criteris com el seu sabor i la seva aroma, el tipus d'oli amb el qual estan elaborades i la seva relació qualitat-preu.

 

Les 10 millors patates fregides de bossa

A continuació podreu trobar un rànquing de les cinc millors marques de patates fregides de bossa del mercat espanyol. La llista està composada principalment per productes fabricats al territori, si bé també inclou algunes marques de patates que provenen d'altres llocs.

1. Corominas

Les patates Corominas s'elaboren de forma artesanal a Badalona des de l'any 1940 i són molt valorades al voltant del seu lloc d'origen. També elaboren variants sense gluten, 'ganchitos', patates palla, rodes i la salsa d'aperitiu Salsalella, ideal per acompanyar les patates. Aquestes patates es caracteritzen per estar fregides en abundant oli de bona qualitat, la qual cosa dóna a les Corominas un bon sabor i una textura cruixent, sense arribar a fer-les excessivament olioses. Tampoc contenen additius artificials.

 

 

 

2. La Azucena

Aquesta marca de patates fregides es fabrica a Madrid des de 1943 i la seva recepta no ha variat des que va ser creada. Es fregeixen en oli de girasol i el seu contingut en sal és baix, en comparació d'altres patates fregides de bossa, per la qual cosa és possible que no agradin a tots els consumidors però són més sanes que la major part de marques.

 

3. San Nicasio

San Nicasio és una de les millors marques de patates fregides de bossa perquè és més saludable que la majoria de productes del mateix tipus: aquests aperitius no contenen additius, de manera que tenen un sabor natural derivat de l'oli d'oliva verge extra en el qual es fregeixen durant el procés de preparació.

Es tracta d'una marca més aviat cara, ja que les patates cordoveses Sant Nicasio són considerades un producte 'gourmet'. En aquest sentit han obtingut múltiples premis per la seva qualitat i les seves excel·lents propietats.

 

4. Sarriegui

Com succeeix amb les San Nicasio, les patates de la marca Sarriegui, fabricades a Guipúscoa, també són un producte 'gourmet' de preu elevat. Tot i que que no contenen sal, el sabor de les patates de bossa Sarriegui és fort i característic ja que s'elaboren amb oli d'oliva picant i per tant el seu sabor és una mica picant. Aquests aperitius també són particularment cruixents.

 

5. Bonilla a la vista

Una altra de les millors patates de l'Estat és Bonilla a la vista, que es fabrica en Arteixo (La Corunya) des de l'any 1932. Són aperitius cruixents i de tall fi que es poden trobar tant en borsa com en llauna i que estan disponibles en 'packs estalvi' a la seva pàgina web

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris