rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els 6 detergents per a rentaplats més eficaços

L’OCU afirma que aquests són els millors productes per deixar la teva vaixella neta com una patena
L’Organització de Consumidors i Usuaris ha fet un estudi per trobar els detergents més efectius per rentar la vaixella | lacasatecno.com

 

Triar un detergent per a rentaplats eficaç és molt rellevant, i no només per aconseguir que els plats i demés estris per cuinar acabin impol·luts: en algunes ocasions, el fet que els electrodomèstics i estris es conservin bé i durin més temps està condicionat a la mena de producte que fem servir per rentar-los.

 

Per tal de saber triar el millor detergent entre tota l’oferta que hi ha al mercat, l’OCU ha dut a terme una anàlisi exhaustiva per aconseguir esbrinar quins són els detergents més eficients per als rentaplats que hi ha a la venda. Segueix llegint per descobrir quins són!

Factors que condicionen la qualitat dels detergents per a rentaplats

Els detergents per als nostres rentaplats es presenten en una gran quantitat de formats diferents: n’hi ha que venen en forma de gel, en pastilles o en pols. Ara bé, els dos primers tipus esmentats són els que gaudeixen de més popularitat perquè possibiliten que hi hagi una fórmula «tot en un», és a dir, que combinen diversos elements en una sola solució: així, el netejador o detergent, la sal i l’abrillantador venen junts en una única bosseta o pastilla.

Com que avui en dia hi ha moltes marques que comercialitzen aquesta mena de producte de neteja, molts cops no resulta senzill decantar-se per un detergent o per un altre ni saber quin pot anar-li millor al nostre rentaplats. Per aquesta raó, l’OCU ha dut a terme un estudi en què ha examinat diferents classes de detergents per a rentaplats amb l’objectiu d’establir una classificació amb els més eficients.

 

 

Per dur a terme aquesta investigació, primer de tot s’ha tingut en consideració l’eficiència del detergent a l’hora de llevar diverses menes de taques diferents, fins i tot les més complicades. En segon lloc, s’ha avaluat com s’asseca la vaixella i la brillantor que hi queda després d’utilitzar el producte, avaluant de forma més negativa els detergents que provoquen les incòmodes marques de color blanc. Finalment, s’ha valorat l’impacte de cada classe de producte sobre el medi ambient —tant pel que fa als seus components com pel que fa al seu envàs.

 

Només hi ha 6 dels 18 detergents per a rentaplats que ha avaluat l’OCU que hagin obtingut més de 50 punts. Una gran part dels noms que integren la llista han quedat avaluats com a detergents de qualitat mitjana, mentre que n’hi ha un que ha aconseguit ser etiquetat com a producte de bona qualitat. Es tracta del detergent que ha aconseguit quedar en primera posició de la classificació per triar el millor producte per a rentaplats que hi ha a la venda, amb un total de 66 punts. Si tens ganes d’esbrinar de quin detergent estem parlant, continua llegint!

Els 6 detergents per a rentavaixelles més eficaços del mercat

A continuació t’exposem el rànquing que engloba els millors detergents per a rentavaixelles que estan disponibles als supermercats segons l’estudi de l’OCU, que els ha donat més de 50 punts.

 

1. Somat Oro 12 funcions

El sabó per a rentavaixelles més ben valorat de tots els que hi ha al mercat és el producte elaborat per la marca Somat. Cada paquet que conté 40 dosis té un cost de 6,89 euros, cosa que deixa cada dosi a un preu de 0,21 euros. Encara que no aconsegueix gaire punts pel que fa a l’etiquetatge i a l’impacte que té sobre el medi ambient, gaudeix d’una eficiència demostrada a l’hora de deixar ben nets els plats i estris de cuina. L’OCU el valora amb 66 punts, cosa que el fa mereixedor de l’etiqueta de producte de bona qualitat.

 

2. W5 pastilles tot en 1, de Lidl

El següent lloc dels productes més ben valorats per rentar la vaixella l’ocupa aquest sabó de marca blanca disponible a la venda als supermercats Lidl. És un detergent que s’elabora en forma de pastilles i que té un cost de 3,99 euros per cada paquet que conté 40 dosis. Per això, cada dosi només costa 0,10 euros. L'avaluació de l’OCU li atorga 64 punts, cosa que li confereix una qualitat mitjana.

 

3. Fairy Platinum All in One

La marca Fairy gaudeix de molta popularitat gràcies als seus sabons per rentar plats, però queda relegada al tercer lloc de la classificació de l’Organització de Consumidors i Usuaris.  Es ven en format de pastilles i cada paquet que conté 45 dosis es comercialitza a un preu de 11,37 euros. Ha aconseguit 59 punts i per això també és de qualitat mitjana.

Els detergents més eficients per a rentaplats han estat avaluats per l'OCU | Pixabay

 

4. Finish Powerball Quantum Llimona

Finish també comercialitza un producte per rentar la vaixella amb forma de pastilles que es ven a un preu de 9,90 euros per cada capsa amb 40 dosis. Avaluat amb un total de 54 punts, també roman entre els detergents de qualitat mitjana.

 

5. Bosque Verde pastilles tot en 1, de Mercadona

Entre els sabons més eficients per al rentaplats tornem a veure-hi un detergent que és de marca blanca, en aquest cas de la gamma de productes de neteja dels supermercats Mercadona. Bosque Verde presenta el seu detergent en format de pastilla que es ven a 2,70 euros per cada capsa de 26 dosis. En total, l’OCU li dona 54 punts, fet que el fa empatar amb l’anterior producte.

 

6. Finish Powerball Quantum

I tancant la llista dels millors detergents per a rentaplats hi tenim un altre sabó elaborat per la marca Finish. En aquesta ocasió, es tracta d’una versió del netejador Powerball Quantum que prescindeix de l’olor de llimona. El detergent compta amb aproximadament la meitat de dosis i gaudeix d’un cost un xic inferior: el paquet compost per 27 dosis es pot trobar per 7,49 euros.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris