rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

‘8 al dia’ el programa estrella de 8tv perd la meitat d’audiència en un dia

L’era post-Cuní de ‘8 al dia’ es va estrenar amb un 6% d’audiència perdent a la meitat d’espectadors el dia següent
Jordi Armenteras i Laura Rosel presentadors de '8 al dia' | CEDIDA

Aquest dilluns 28 d'agost es va estrenar la nova temporada de '8 al dia' en la mateixa graella horària «prime time» de nit a 8tv. Aquest cop, però, amb novetats importants com són la incorporació de Jordi Armenteras i Laura Rosel com a relleu de Josep Cuní, després de més de 1.300 programes al capdavant. El seu contingut comença amb un bloc ampli de notícies a ritme accelerat, la qual cosa fa que quedi descompensada la secció de pes com és la tertúlia, que és més llarga que el propi informatiu. Una altra estratègia per assolir un alt «share» d'audiència del programa ha estat separar els esports, que abans eren inclosos en el mateix programa, perquè gaudeixin d'un plató i presentador propi anomenant 'Fora de Joc' presentat per Aleix Parisé.

Amb un 6% de «share» les xifres aproximades van ser de gairebé uns 126mil catalans es van «enganxar» a les seves pantalles durant el primer dia d'emissió. Com ja sabem '8 al dia' és un programa que s'emet diàriament. Les dades optimistes del primer dia d'emissió no tenen res a veure amb les de l'endemà dimarts, 29 d'agost: tan sols un 3,8%. Aquest fet es tradueix a la pèrdua de gairebé la meitat d'audiència en un dia, mentre que l'esportiu 'Fora de Joc' mantindria les seves dades des de l'estrena. '8 al dia' passava de 126 mil espectadors a 79 mil aproximadament segons dades de Kantar Media.

Aquestes dades tan diferencials en només dos dies podrien ser deguts a l'expectació del qual serà el nou format sense Josep Cuní. L'efecte del com ho faran sense una figura líder, al capdavant durant molts anys, que ha mantingut el programa a dalt de tot durant llargues temporades. Les famílies catalanes estaven a l'espera de l'estrena per jutjar com seria el programa. Aquest és el factor favorable que augmenten les xifres el primer dia. Segurament el descontentament o que sense la seva cara mediàtica habitual ja no hi és, són la caiguda dràstica d'audiència. Caldrà fer un seguiment de les xifres diàries per confirmar quin serà en nou rumb del programa de 8tv.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris