Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

85.000 alumnes de 272 escoles, sense classe per la nevada

Protecció Civil ja va anul·lar el transport escolar previst per avui
Un nen jugant amb la neu | CatalunyaDiari.cat

 

L’intens temporal de neu ha afectat de ple el món de l’educació. Si ahir Protecció Civil anul·lava ahir la totalitat del transport escolar i més de 4.000 menors es quedaven sense assistir als seus centres educatius, avui un total de 84.953 alumnes s'han hagut de quedar a casa pel temporal de neu.

 

La brutal xifra ha estat ocasionada pels 272 centres escolars que han hagut de tancar avui les seves portes, segons ha informat el Departament d’Ensenyament de Catalunya.

 

Segueix el minut a minut de la nevada a Catalunya: http://bit.ly/2oAW0cD.

Quins són els centres més afectats?

A més a més de les carreteres, els centres escolars han estat els grans afectats de la nevada. En aquest sentit, la majoria de centres formen part de les comarques de la Selva, l'Alt Empordà, el Gironès i la Garrotxa.  

 

La resta de centres de la geografia catalana han obert les seves portes. Tot i això, aquests indiquen que la seva activitat ha quedat molt afectada pel fort temporal de nevades d’aquest dimecres, 28 de febrer.

 

Les Universitats, també sense activitat

Les Universitats de Vic i Girona —que ja van tancar les seves portes ahir a la tarda— han optat per tornar a tancar els centres.

D’altra banda, la Rovira i Virgili de Tarragona ha mantingut les classes previstes per avui i la a Universitat Autònoma fa classe des de les deu del matí.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris