rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Alba Carrillo s'ha vist obligada a abandonar Miami a causa de l'huracà Irma

Va viatjar amb el seu fill Lucas, i després del que ha passat s'ha traslladat a una illa propera on l'huracà també està causant importants desperfectes
Alba Carrillo tenia previst passar uns dies a Miami  | telecinco

 

L'huracà Irma està deixant diverses zones dels Estats Units i de centre i sud Amèrica molt afectades per l'huracà Irma que està aguaitant a aquestes regions. A CatalunyaDiari.cat s'avançava la gran preocupació d'alguns famosos espanyols amb aquest huracà, com és el cas de Shaila Dúrcal. No obstant això, una de les cares més conegudes —que està vivint en la seva pròpia pell els efectes devastadors d'Irma— és l'exsuperviviente Alba Carrillo. Segons informa 'Caza mariposas', Carrillo va viatjar divendres passat a la ciutat de Miami amb el seu fill Lucas i a causa de l'huracà s'ha vist obligada a abandonar la zona. Jordi Martín ha assegurat que Alba «tenia previst quedar-se uns dies més, però quan es va assabentar que l'huracà s'estava apropant a Miami va fugir».

També s'ha conegut que Carillo va arribar divendres a Miami, «dissabte no va sortir de l'hotel en tot el dia, i diumenge a la nit va marxar ràpidament de la zona. Durant els tres dies, Alba no va trepitjar la platja, es va quedar a la piscina de l'hotel on ha estat fotografiada pels paparazzis». Actualment se li ha perdut la pista, i l'únic que se sap és que —a hores d'ara— es podria trobar en una illa propera, on l'huracà Irma també està causant importants desperfectes. Alguns col·laboradors de 'Caza mariposas' apunten que aquest viatge d'Alba Carrillo amb el seu fill ha estat una irresponsabilitat per part seva, perquè ja sabia que aquesta zona es veuria afectada per l'huracà, i que a més, en comptes de tornar a Espanya, hauria triat quedar-se en aquesta illa. Pots veure el vídeo del moment a la pàgina web de Divinity.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris