rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Aquest any tornar a l'escola serà un 9% més car

S'hauran de pagar entre 650 i 1.500€ més per aquest nou curs escolar
Es pagarà un 9% més per tornar a l'escola | Cedida
 

Cada vegada queden menys dies per tornar a començar un nou curs escolar. En menys d'una setmana, les famílies hauran de pagar d'entre 650 € a 1.500 € més que l'any anterior segons un estudi realitzar per la Unió de Consumidors. Per aquest motiu, es recomana que es comparin els preus de tot el material necessari per poder reduir despeses. En els últims cinc anys, els preus han anat pujant fins a un 20% més. Tenint en compte els llibres, les activitats extraescolars, el menjador, l'uniforme, el xandall, entre d'altres; els alumnes d'una escola pública poden arribar a pagar 650 € més. En el cas de l'escola concertada, aquesta xifra pot augmentar fins a 1000 €; i per últim, els alumnes de les escoles privades poden pagar fins a 1500 € més que el curs anterior.

El tècnic de la Unió de Consumidors, Xavier Torrent, ha concedit una entrevista a RAC1 on ha recomanat afrontar aquestes despeses amb molta cura, i intentar reutilitzar el màxim possible: «Tot el que es pugui reutilitzar d’un any per l’altre, si a la unitat familiar hi ha germans, intentar aprofitar-lo d’un any per l’altre, com pot ser en xandall. Fer una llista prèvia abans de sortir de casa perquè en el moment d’anar a l’establiment a fer la compra no entrin en el carretó articles que no teníem previstos». A més a més, també demana a les Administracions que augmentin les ajudes a les famílies que ho necessitin.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris