Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Belinda Alonso, vídua d'Ángel Nieto, recorda el seu marit amb un missatge molt emotiu

Ángel Nieto va morir uns dies després de patir un accident de quad a l'agost

 

Un dels homenatges pòstums en honor al motociclista. | Cedida

 

Tal com recull ‘Look’, poc més d'un mes després de la trista notícia de la mort d'Ángel Nieto, el 12 + 1 campió mundial de motociclisme, els seus familiars i amics encara estan afectats per la seva mort i el recorden en qualsevol moment. Belinda Alonso, la vídua, és una de les persones que més nota el buit que ha deixat l'esportista, a més del seu fill petit Hugo. Belinda ha volgut preparar aquest dilluns, 4 de setembre, un sentit homenatge a Ángel que tindrà lloc a Madrid. Per la seva banda, mentre les motos brunzien en honor a l'esportista, Belinda li va voler dedicar aquestes paraules: «Avui fa un mes que se'ns va trencar la vida, un mes des que l'Ángel es va adormir per no despertar més. Ara ho sentim com a part del tot i la força i el seu amor ens omple d'energia per poder sobreposar-nos a l'insuportable buit que ens ha deixat la seva pèrdua. Gràcies a tothom i a cadascun dels amics que l'estimàveu tant. El vostre suport és el que ens fa tirar endavant. Hugo i Belinda».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris