Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Carrefour i Mercadona són els millors supermercats del país segons els consumidors

Els compradors han valorat els preus que ofereixen, la comoditat, l'experiència de compra, l'assortiment de productes i la sostenibilitat
Mercadona i Carrefour millors supermercats del país segons els consumidors | CatalunyaDiari.cat

 

Els supermercats Carrefour i Mercadona s'han convertit en els més ben valorats pels consumidors. Aquesta afirmació és el resultat d'un estudi elaborat per l'agència in-Store Media i la consultoria Salvetti Llombart. Durant els mesos de desembre i gener es van realitzar més de 800 enquestes als usuaris d'entre 25 i 55 anys a tot el país i Carrefour i Mercadona han estat considerats els millors supermercats, principalment pel preu dels seus productes. Segons informa 'La Vanguardia', els consumidors espanyols han valorat els preus que ofereixen, la comoditat, l'experiència de compra, l'assortiment de productes i la sostenibilitat.

En aquest sentit, Carrefour ha resultat ser la cadena d'establiments més ben valorada, destacant principalment el preu, l'experiència de compra i la comoditat. Per la seva banda, Mercadona és la segona millor marca del mercat. Malgrat això, a més de les característiques valorades, els consumidors també consideren molt important «la qualitat dels productes frescos i els saludables, així com les marques i la varietat en l'oferta dels productes».

 

Seguit de Carrefour i Mercadona, podem trobar els supermercats Dia, bàsicament pels seus preus i no tant pel seu assortiment de productes i sostenibilitat, i El Corte Inglés, que es col·loca en quarta posició gràcies a la seva gran varietat. Els supermercats, Eroski, Alcampo, Lidl, Hipercor, Aldi, Spar i Simply acaben de completar —en aquest ordre— el rànquing.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris