Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

‘Cámbiame’ s'atreveix amb una família i li cau una pluja de crítiques

El canvi, no obstant això, no ha estat exempt de certes controvèrsies, entre els quals es debaten entre que ha suposat una millora i els que no
Familia 'Canviada' | Twitter

 

 

Un dels programes més populars de Telecinco és ‘Cambiame’, que recentment ha estrenat tercera temporada. No obstant això, si al programa no s'enfrontaven ja a reptes suficientment difícils, en aquesta ocasió han volgut anar no un sinó fins a quatre passos més enllà, renovant l'aparença d'una família al complet. Els Vélez-Fernández, la família en qüestió, demanaven un canvi general per tots i cadascun d'ells, i va anar justament Cristina Rodríguez la que va decidir posar-se al capdavant del desafiament. El resultat final és evident i, encara que impactant, ha dividit les opinions dels espectadors: d'una banda hi ha una espècie de minoria que aplaudeix l'acurat treball de la ‘coach’, mentre que per l'altre, els hi ha els qui assenyalen que no acaben de veure del tot clar que l'evolució sigui realment una millorança. I és que, com sol dir-se, en matèria de gustos no hi ha gens escrit. El vídeo del canvi pot veure's a la pàgina web de Telecinco. 

  

 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris