Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El FC Vilafranca organitza un partit d'homenatge a Pau Pérez, l'exjugador de l'equip que va morir a l'atemptat de Barcelona

L'equip té previst que el partit se celebri el 24 de setembre contra l'Atlètic Vilafranca i Moja
Pau Pérez va ser assassinat a sang freda pel terrorista fugit i protagonista de la matança a Barcelona. | Cedida

 

L’equip del FC Vilafranca ha anunciat que està ultimant els darrers detalls del partit d’homenatge que volen celebrar en honor a l’exjugador, Pau Pérez, una de les víctimes dels atemptats del passat 17 d’agost que va perdre la vida a la Rambla de Barcelona. Segons ha infromat 'Eix Diari', les dues directives ja han contactat amb la família del jove vilafranquí i han comunicat que el partit, en principi, tindrà lloc el vinent 24 de setembre, on s’enfrontaran el mateix FC Vilafranca amb l’Atlètic Vilafranca i Moja, l’altre equip on va jugar Pérez. Tanmateix, encara no s’ha concretat en quin dels dos municipis, Vilafranca o Pins i Moja, es disputarà el partit.

El president del FC Vilafranca, Joan Soler, ha insistit en la idea que hi participin tots els jugadors que han competit al costat de Pérez. «Hem d'acabar de concretar diversos aspectes, però la idea és que en el partit hi participin, a més de membres de les actuals plantilles, antics jugadors dels dos clubs que van coincidir amb Pau Pérez en els terrenys de joc», ha explicat. Per la seva part, el president del Moja, Manel Ortiz, ha remarcat la importància d’aquest partit declarant que quan hagin quadrat el programa, el difondran perquè volen «que aquest partit es converteixi en un tribut molt especial per en Pau i en una manera també de recolzar la família».

Comentaris