rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El Govern signa el decret de convocatòria del referèndum de l'1-O

Amb aquest tràmit, queda formalment convocat el referèndum, emparat en la llei que el Parlament ha aprovat aquest mateix dimecres
El Consell Executiu reunit al Parlament per signar el decret de convocatòria del referèndum de l'1-O. | CatalunyaDiari.cat

 

 El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el vicepresident, Oriol Junqueras, el secretari del Consell Executiu, Víctor Cullell, i la resta de consellers han signat de manera col·legiada el decret de convocatòria de l’1-O. Amb aquest tràmit, queda formalment convocat el referèndum, emparat en la llei que el Parlament ha aprovat aquest mateix dimecres i després que la norma s’hagi publicat al DOGC. Tres minuts abans de les 23.30 hores de la nit, el Govern ha signat els documents després de reunir-se al mateix Palau del Parlament. Just després de la signatura i un cop convocat formalment l’1-O, el president i el seu Consell Executiu compareixen per donar compte del tràmit. El decret ha estat aprovat després que la llei del referèndum hagi estat finalment aprovada al ple de Parlament després d'una llarga jornada marcada per les interrupcions constants de la sessió. 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris