rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El consum habitual d'aspirines pot provocar seriosos problemes de salut

Aquest fàrmac pot generar hemorràgies greus gastrointestinals o cerebrals, a més de problemes renals i atacs d'asma
El consum habitual d'aspirines pot provocar seriosos problemes de salut | cedida

 

Els medicaments estan fabricats per combatre, alleujar o prevenir els símptomes de malestar o malaltia, encara que és sabut que els fàrmacs també tenen efectes secundaris sobre l'organisme i símptomes no desitjats. Un dels medicaments més consumits habitualment són Ibuprofèn, Paracetamol o Aspirines. No obstant això, el consum diari d'aquest tipus de medicaments pot arribar a provocar seriosos riscos per a la salut, com és el cas de l'aspirina, que pot arribar a generar hemorràgies greus gastrointestinals o cerebrals. Segons el diari 'ABC', la teràpia amb aspirina en baixes dosis s'utilitza per tractar malalties cardiovasculars, és a dir, hipertensió, obesitat, diabetis, dislipidèmia, entre altres. No obstant això, aquest analgèsic antiinflamatori també és utilitzat per combatre la febre alta, i diversos tipus de malestar ocasional, com a mal de cap o d'articulacions.

Però els efectes secundaris de les Aspirines no són tan coneguts com els seus «beneficis contra el dolor». Aquest fàrmac pot causar úlceres estomacals, sagnat en el sistema digestiu, problemes renals i fins i tot atacs d'asma. A tot el món, l'aspirina es consumeix diàriament per alleujar la majoria de dolors, encara que moltes vegades es desconeixen els efectes adversos per a la salut. Cal destacar que als Estats Units unes 8.000 persones moren cada any a causa del consum excessiu d'aspirines.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris