rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

El guanyador d'Eurovisió, Salvador Sobral, es retira dels escenaris després que empitjorés el seu estat de salut

El cantant lusità ha comunicat a través d'un vídeo a YouTube que «ha de lliurar el seu cos a la ciència»

 

El guanyador d'Eurovisió 2016, el cantant portuguès Salvador Sobral, lluita per la seva vida mentre està a l'espera de l'arribada d'un cor compatible per sotmetre's a un trasplantament, segons informa 'Setmana'. Si fa nou mesos coneixíem la tràgica notícia sobre el seu delicat estat de salut i que els metges li haurien donat un any de vida, ara sembla que el seu estat ha empitjorat greument i podrien quedar-li tres mesos en cas que no es trobi finalment un donant compatible. De moment, el cantant intenta afrontar la situació amb optimisme i confia que tot es resoldrà aviat. Mentrestant, la seva germana, Luisa, està al seu costat i li està sent un gran suport.

A través d'un vídeo que l'intèrpret lusità ha publicat al seu canal de YouTube, Salvador ha comunicat als seus seguidors que es retira dels escenaris durant un temps indeterminat i ha detallat quina és la seva situació actual: «No és cap secret que la meva salut és fràgil. Tinc un problema i he de lliurar el meu cos a la ciència i retirar-me dels escenaris i de la música. Possiblement, el problema quedarà resolt, però no sé quan. Tornaré aviat». El jove cantant, a més, ha demanat que es respecti la seva privacitat i ha llançat un missatge positiu als seus seguidors: «Tot anirà bé, que ningú no es preocupi».

 

Salvador Sobral a Eurovisió 2017 | Cedida

 

D'altra banda, segons recull 'La Vanguardia', divendres, 8 de setembre, oferirà el seu últim concert als jardins del Casino d'Estoril. L'esdeveniment, emmarcat en el Festival Internacional de Cultura de Cascais es presenta com un acte multitudinari en què tots els seguidors de l'artista podran gaudir de l'actuació gratuïtament. Un comiat dels escenaris que, en qualsevol cas, s'espera que sigui temporal i que passat un temps, el jove pugui recuperar-se i seguir amb la seva carrera musical.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris