Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Filtren unes imatges que podrien «fer molt de mal» a Anabel Pantoja

El programa 'Sálvame', que ha rebut les fotografies, ha decidit no fer-les públiques per respecte a la jove
Carlota Corredera explica el que li ha passat a Anabel Pantoja a 'Sálvame'. | Telecinco

 

Anabel Pantoja passa per un dels moments més delicats de la seva vida després de la greu operació a la qual s'ha hagut de sotmetre el seu pare, Bernardo Pantoja, a qui li han amputat un peu, i a més, ha deixat la relació que tenia amb el seu xicot Juanlu. Per acabar-ho d'adobar, a la col·laboradora de 'Sálvame' se li ha sumat un nou problema: quan ha arribat al programa li han dit que els havien enviat unes imatges que «li podrien fer molt de mal». L'espai televisiu ha decidit no revelar-les, tot i que se'n desconeix qui les ha enviat. «És una situació complicada perquè són unes imatges que seran incòmodes», comentava Carlota Corredera. 

«El programa ha decidit en aquest cas, per la situació personal que estàs travessant, no fer públiques aquestes imatges tret que tu decideixis que surtin a la llum», li ha explicat Carlota Corredera a la neboda d'Isabel Pantoja, que intentava aguantar les llàgrimes. No obstant això, la presentadora també l'ha advertit que de la mateixa manera que han arribat a 'Sálvame', podrien sortir a la llum a través d'algun altre mitjà. «Hem considerat oportú que ho sabessis però si tu no vols, ni tan sols direm qui apareix».

 

D'aquesta manera, sense saber quin era el contingut ni els protagonistes de les imatges, Anabel ha decidit no veure-les. «Ara mateix no vull passar-ho malament», ha sentenciat, explicant que ara el més important per a ella és «seguir endavant» i ha donat les gràcies als membres de l'equip «per no haver fet res públic». Malgrat el gest, la veritat és que hi ha qui critica que el programa ha aprofitat per projectar la idea que tindrien a veure amb una suposada infidelitat de la seva exparella. Finalment, la neboda de la 'tonadillera' ha fet acte de presència al plató aplaudida pels seus companys.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris